AEG FX9-1-4ST steelstofzuiger

AEG FX9-1-4ST steelstofzuigerAEG FX9-1-4ST steelstofzuiger | Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom je voor een bepaalde snoerloze stofzuiger kiest. Natuurlijk wil je een uitstekend schoonmaakresultaat, dus je leest wat andere gebruikers er van vonden. Ook de wendbaarheid moet goed zijn, want je wilt natuurlijk een zo comfortabel mogelijke stofzuiger. Heb je last van allergieën? Dan moet een draadloze steelstofzuiger hier ook goed mee om kunnen gaan. En als je in het bezit bent van een huisdier, dient jouw steel stofzuiger om te kunnen gaan met de soms stugge dierenharen die in het huis te vinden zijn. Als je een apparaat zoekt die hieraan voldoet, kun je het beste kiezen voor een topklasse model.

Een goed voorbeeld hiervan is de AEG FX9-1-4ST. Dit topklasse model voldoet aan alle boven genoemde eisen. Voor mensen met allergieën is deze steelstofzuiger echt een uitkomst. Ook wanneer je bijvoorbeeld een hond of een kat bezit, is deze stofzuiger een goede keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn producten van een goede kwaliteit, dus je bent geneigd om ze te geloven. Maar maakt de AEG FX9-1-4ST zijn beloftes waar? Lees snel verder om er achter te komen.

AEG FX9-1-4ST overzicht

Een steelstofzuiger is een draadloze stofzuiger. Deze maakt gebruik van een accu. Je hebt meer bewegingsruimte, maar je wordt wel gelimiteerd door de levensduur van de accu. Deze dient dan ook genoeg energie te bevatten. Met de accu van de AEG draadloze stofzuiger kun je een uur lang stofzuigen voordat deze opgeladen moet worden. Genoeg tijd om het huis grondig schoon te maken. Daarnaast wordt de AEG FX9-1-4ST gekarakteriseerd door zijn flexibiliteit. Zo wordt een 3 in 1 accessoire meegeleverd, zodat je in één klap beschikt over een kierenzuigmond, een meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Ook de slang van de kruimelzuiger is op meerdere manieren te gebruiken. Doordat bijna alles uit te schuiven valt, kun je deze steelstofzuiger precies afstellen op jouw wensen.

In de doos

 • AEG FX9-1-4ST
 • Handleiding
 • 3 in 1 accessoire set (kierenzuigmond, meubelzuigmond, zachte afstofborstel
 • Laadstation

Installatie van de AEG FX9-1-4ST

Bij het installeren van de AEG FX9-1-4ST zijn er twee ‘uitdagingen’. Ten eerste is er het in elkaar zetten van de snoerloze steelstofzuiger zelf. Daarnaast zijn er accessoires bijgevoegd, waarvan je ook moet weten hoe je deze dient te plaatsen. Gelukkig wordt het je makkelijk gemaakt door de bijgevoegde handleiding, die in de doos te vinden valt. Door deze te volgen, zal het installeren van deze steel stofzuiger geen probleem zijn.

Technische specificaties

 • Bediening: handmatig
 • Wendbaarheid: uitstekend
 • Geschikt voor: houten vloeren, harde vloeren, laag- en hoogpolige tapijten
 • Gemiddelde batterijduur: 60 minuten
 • Afmetingen (H x B x L): 84,4 x 24,9 x 21,5 cm
 • Gewicht: 4,085 kg
 • Geluidsniveau: 82 dB
 • Type opvang: zonder zak
 • Type uitblaasfilter: microfilter
 • Kleur: groen en zilver
 • Materiaal: kunststof

Voordelen van de AEG FX9-1-4ST

De AEG FX9-1-4ST is dankzij zijn accessoires en afstelbaarheid één van de meest flexibele steelstofzuigers van dit moment. Dankzij de accu, met een levensduur van een uur, kun je langer stofzuigen in vergelijking met de gemiddelde middenklasse stofzuiger en zeker meer dan de meeste goedkope steelstofzuigers. De hoge wendbaarheid vergroot het gebruikscomfort. En het schoonmaakresultaat mag er ook wezen.

Nadelen van de AEG FX9-1-4ST

Het geluidsniveau van 82 dB is relatief hoog. Sommige gebruikers kunnen hier last van ondervinden. Daarnaast weegt de stofzuiger net iets meer dan 4 kilo. Dit is zwaarder in vergelijking met andere steelstofzuigers uit deze prijsklasse.

Conclusie

Dankzij de flexibiliteit en de accu met de lange levensduur is de AEG FX9-1-4ST een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een snoerloze stofzuiger uit de middenklasse. Je betaalt niet de hoofdprijs maar je beschikt wel over een uitstekende draadloze steelstofzuiger.