AEG HX6-27BM kruimeldief

AEG HX6-27BM kruimeldief

AEG is een fabrikant die op verschillende gebieden hoogwaardige kwaliteit levert. Het maakt niet uit voor welke klus je een apparaat nodig heeft, de fabrikant heeft het in het assortiment zitten. Het is daarom verstandig om ook te gaan kijken naar de kruimelzuigers van het merk. Hier zijn meerdere modellen terug te vinden. De AEG HX6-27BM kruimeldief is een van de modellen die jou veel te bieden heeft. Binnen een korte tijd heb je alle schoonmaakklussen in huis weer gedaan en kun je weer genieten van een schoon oppervlak. Je moet dan wel weten waar je op moet gaan letten bij de aankoop.

AEG HX6-27BM kruimeldief

AEG HX6-27BM kruimeldief

Wat is een kruimeldief? De AEG HX6-27BM kruimeldief is een handig apparaat die je voor langere tijd kunt gebruiken. De krachtige accu maakt het namelijk mogelijk om tot wel 27 minuten aan een stuk te zuigen, waardoor meerdere plekken in huis aangepakt kunnen worden. De grotere oppervlakten kunnen dus gewoon meegenomen worden tijdens de schoonmaak. De zuigmond is daarbij uit te schuiven, waardoor moeilijk bereikbare plekken in huis ook niet meer overgeslagen worden. Je hoeft tussendoor niet meer van opzetstuk te wisselen om tot goede resultaten te komen en kunt alleen nog maar genieten van een schoon huis.

In de doos

  • AEG HX6-27BM kruimeldief
  • Handleiding
  • Wandhouder
  • Oplader

Bediening en onderhoud van de AEG HX6-27BM

De AEG HX6-27BM kruimeldief is een eenvoudig te bedienen apparaat, waar niet veel kennis voor nodig is. Doordat je niet meer hoeft te wisselen met opzetstukken kun je namelijk met een druk op de knop aan de slag. Je schuift eenvoudig de zuigmond uit, zodat de kieren meegenomen kunnen worden en het stof en de kruimels belanden direct in de opvangbak. Zo zorg je ervoor dat ieder oppervlak schoongemaakt kan worden.

Daarbij is er ook weinig tot geen onderhoud nodig bij de AEG kruimeldief. De kruimels belanden in de opvangbak, die eens in de zoveel tijd leeggemaakt moet worden. Doordat deze doorzichtig is, is het altijd goed te zien wanneer dit moet gebeuren. Je hoeft daarom niet steeds na iedere schoonmaak boven de prullenbak te hangen. Tevens moet je de accu weer opladen, zodat je bij nieuwe schoonmaakklussen niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt te allen tijde zelf bepalen wanneer je dit onderhoud uit gaat voeren.

Voor- en nadelen van de AEG HX6-27BM

Deze redelijk voordelige kruimelzuiger van AEG Heeft als grootste voordeel dat deze langer meegaat dan andere modellen. De accu is pas na 27 minuten leeg, waardoor je jouw werkzaamheden niet altijd hoeft te staken en zelfs de grotere oppervlakten kunt gaan doen. In combinatie met de uitschuifbare zuigmond ben je verzekerd van een brandschoon huis, zelfs bij de kieren en plinten. Doordat de opvangbak doorzichtig is, zie je precies wanneer de bak geleegd moet worden. Je bent hierdoor altijd van alle gemakken voorzien. Een nadeel van de AEG HX6-27BM kruimeldief is dat deze niet geschikt is voor dierenharen. Er is namelijk geen turboborstel beschikbaar, waardoor de haren minder makkelijk loslaten. Als je huisdieren hebt, is het aan te raden om naar een ander model uit te gaan kijken.

Conclusie AEG kruimeldief

De AEG HX6-27BM kruimeldief doet wat het belooft en is daarom een van de betere kruimeldieven die er op de markt verschenen zijn. Hier is echter ook de prijs naar. Je moet een redelijk budget hebben wil je deze in handen krijgen. Als je dit hebt, dan ga je er geen spijt van krijgen als je dit model aanschaft. Je hebt veel binnen handbereik en kunt alle schoonmaakklussen uit gaan voeren. Het enige waar je dan nog rekening mee moet houden zijn de dierenharen die op de meubels blijven zitten. Een ander model is bijvoorbeeld de HX6-10SW.