AEG kruimeldief

Het Duitse merk AEG is niet voor niets een van de grote namen op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Dit merk produceert al sinds 1883 huishoudelijke apparaten. De kruimeldief is een uitvinding die na de stofzuiger op de markt kwam. Ook AEG heeft zich op de productie van deze apparaten gericht. Het is dan ook heel goed mogelijk om een AEG kruimeldief aan te schaffen. Hiermee is het extra gemakkelijk om kleine hoeveelheden kruimels of ander vuil op te zuigen. Een kruimelzuiger heeft geen snoeren waar je last van hebt tijdens het gebruik: je hebt dan ook geen enkele beperking tijdens het stofzuigen.

AEG kruimeldieven

AEG kruimeldiefEen kruimeldief of kruimelzuiger is een handige hulp in het huishouden die je dagelijks kunt gebruiken. Het is dan ook niet voor niets dat je in veel huishoudens een kruimeldief tegenkomt. Deze handstofzuiger is eenvoudig in gebruik en is de ideale hulp bij een snelle schoonmaakklus. Het bedrijf heeft door de jaren heen heel wat huishoudelijke apparaten op de markt gebracht die voornamelijk uitblonken door de goede kwaliteit. En ook als het gaat om kruimeldieven heeft het Duitse merk een goede reputatie. Er wordt bij de fabrikant altijd gekeken naar manieren om producten te verbeteren.

Het aanbod van compacte stofzuigers van AEG is door de jaren heen relatief klein gebleven. Dit heeft als voordeel dat de bestaande modellen met veel aandacht zijn ontworpen en geproduceerd. Zo is het goed mogelijk om te kiezen voor een AEG kruimeldief met een accuduur van maar liefst 27 minuten: de AEG HX6-27BM. Daarnaast heeft deze kruimelzuiger ook een uitschuifbare zuigmond zodat je goed bij kieren en smalle plekken kunt komen. Dit is dan ook een van de beste kruimeldieven van dit moment.

Wat zijn de voordelen van deze kruimeldieven?

Het grote voordeel van de AEG kruimeldieven is dat je gebruik kunt maken van heel wat handige extra’s. Zo heeft de AEG HX6-27BM een doorzichtige opvangbak waardoor je altijd kunt zien wanneer het tijd is om deze te legen. Daarnaast wordt er bij de producent ook veel aandacht besteedt aan de gebruiksvriendelijkheid: AEG HX6-23CB bijvoorbeeld heeft een accuduur van maar liefst 23 minuten. Hiermee behoren de kruimelzuigers van AEG tot de modellen met de hoogste accuduur. Een ander voordeel van de compacte handstofzuigers is dat deze apparaten na gebruik weer eenvoudig en snel op te bergen zijn.

Hoe werkt een kruimeldief van AEG?

Een AEG kruimeldief werkt vrij eenvoudig. Zo wordt het apparaat geleverd met een wandhouder waarmee je de kruimeldief altijd snel kunt ophangen en opladen. Liggen er kruimels in de woonkamer of ligt er ander vuil elders in huis? Dan pak je de kruimelzuiger er snel bij. Je zet de kruimeldief aan; je zuigt het vuil heel snel op. Wil je een moeilijk te bereiken hoek ook gelijk meenemen? Dat is goed mogelijk: de AEG HX6-10SW heeft bijvoorbeeld een uitschuifbare zuigmond waarmee dit kan. Is de opvangbak vol? Dan kun je deze in de prullenbak legen. Is de accu leeg? Dan plaats je de handstofzuiger in de oplader aan de wandhouder.

Speciale functies van een AEG kruimeldief

Wanneer je kiest voor een AEG kruimelzuiger, dan kies je voor een redelijk voordelige kruimeldief en kun je van een aantal speciale functies gebruik gaan maken. Zo hebben zowel de HX6-23CB als de HX6-27BM een uitschuifbare zuigmond waarmee kieren en andere smalle plekken goed bereikbaar zijn. Je hoeft tussendoor niet van opzetstuk te wisselen en dat is extra prettig. Daarnaast is ook de doorzichtige opvangbak erg handig: hierdoor weet je precies wanneer het tijd is om deze te legen. De HX6-27BM heeft een zeer krachtige accu die tot wel 27 minuten meegaat wanneer deze volledig opgeladen is.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Ga je een AEG kruimeldief aanschaffen? Dan is het goed om te weten waar je rekening mee moet houden. Zo is het altijd belangrijk om in de gaten te houden wat jij belangrijk vindt. Let op de functies die een kruimeldief te bieden heeft en hoeveel jij hier aan hebt. Heb je een huisdier? Dan is het goed om te weten of de AEG kruimeldief daar ook geschikt voor is. Zo kun je altijd honden- en kattenharen van de bank zuigen. Let daarnaast ook altijd goed op je eigen budget: kruimelzuigers zijn er in diverse prijscategorieën. Het is aan jou om te bepalen wat je uit wilt geven aan dit handige apparaat.

De belangrijkste gegevens over de AEG kruimeldieven in één oogopslag:

  • Beschikbaar met uitschuifbaar mondstuk
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geleverd met oplader en wandhouder