AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger

AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger

Er zijn al veel verschillende robotstofzuigers op de markt gebracht. Deze komen van verschillende fabrikanten af en kennen hierdoor ook allemaal andere kenmerken. Een van de fabrikanten die regelmatig een nieuw model ontwikkelt, is AEG. De hoogwaardige kwaliteit blijft hierbij altijd behouden en de technologieën worden continu verbeterd. Als je zelf op zoek bent naar een robot stofzuiger, dan mag de AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger niet achterblijven in jouw rijtje. Door te bekijken wat deze allemaal voor jouw woning kan betekenen, kom je erachter of het ook daadwerkelijk bij jou past.

AEG RX9-2-6IBMAEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger

De AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger kent een driehoekige vorm, waardoor de hoeken veel eenvoudiger meegenomen kunnen worden bij de werkzaamheden. De driehoek draait namelijk eenvoudig de hoek in, waardoor stof zich niet meer op kan hopen. Daarbij is een HEPA-filter ingebouwd, welke ervoor zorgt dat de kleinste stofdeeltjes opgevangen worden en er zelfs dierenharen mee opgeruimd kunnen worden. Door de instellingen via de robotstofzuiger app te plaatsen zorg je ervoor dat er ook geen onregelmatigheden meer plaats kunnen vinden en je er alleen maar van kunt profiteren.

In de doos

  • AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Laadstation
  • Zijdeborstels 2x

Bediening en onderhoud van de AEG RX9-2-6IBM

De AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger is een stofzuiger die te bedienen is via de app. Deze app kun je op jouw telefoon of tablet zetten, waarna de schoonmaakschema’s binnen handbereik zitten. Hiermee kun je iedere foutmelding ontvangen, zie je waar de robotstofzuiger aan het werk is en pas je de tijdstippen van de schoonmaakwerkzaamheden aan indien nodig. Als je dit liever met stembesturing doet, dan koppel je hem gewoon aan jouw Google Home en hoef je de robot maar te roepen. Opstaan is met deze snoerloze stofzuiger verleden tijd.

Daarbij moet je ook een klein beetje onderhoud uitvoeren aan de AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger met HEPA filter. Het stof wordt namelijk opgevangen in het reservoir, welke jij moet legen aan het einde van de dag. Hiermee voorkom je dat er weer stof terug in de ruimte komt. Daarbij is het belangrijk om de filter schoon te maken. Ook hier kan regelmatig wat blijven hangen. Wanneer je dit onderhoud bij blijft houden, is er niets meer aan de hand.

Voor- en nadelen van de AEG RX9-2-6IBM

De AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger kenmerkt zich door verschillende voordelen. Zo kan de automatische stofzuiger ook drempels tot 2 centimeter meepakken. De robotstofzuiger kan zichzelf hierdoor ook naar andere ruimtes verplaatsen. Daarbij heb je meerdere instellingen die geplaatst kunnen worden via de app, zodat je alles aan jouw wensen aansluit. De virtuele muur die je neer kunt zetten zorgt er daarbij voor dat de robotstofzuiger ook niet in de weg zal rijden als je ergens aan het werk bent.

Daarbij is de AEG robotstofzuiger voorzien van een 3D-camera. Hiermee wordt een virtuele kaart van de ruimte gemaakt, zodat er geen plekken overgeslagen worden en de obstakels ook gezien worden. Een nadeel blijft wel de prijs. Je moet een aardig budget hebben om deze stofzuiger robot in jouw bezit te krijgen en dit is niet voor iedereen weggelegd.

Conclusie AEG robotstofzuiger

De AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger komt met een erg hoge prijs, waardoor deze voor lang niet ieder huishouden geschikt gaat zijn. Wanneer je het geld wel uit kunt geven kom je er al snel achter dat je een gemakkelijk apparaat aangeschaft hebt, die jouw huis altijd naar behoren stofzuigt. Je hebt vrijwel geen stof meer, zolang je het stoffen zelf ook maar bijhoudt. Door de verschillende technologieën die zich continu verbeteren heb je jarenlang plezier van de robot stofzuiger en hoef je nooit meer op een ander apparaat over te gaan. Vergeet deze dus niet mee te nemen bij het maken van een robotstofzuiger vergelijking.