Beste kruimeldief Top 4

Beste kruimeldief Top 4 van dit moment

Wil je graag een goede kruimeldief kopen? Een kruimeldief of kruimelzuiger kent veel voordelen waar je dagelijks van kunt profiteren. Er zijn dan ook heel wat verschillende kruimeldieven op de markt gebracht waar je uit kunt kiezen. Maar hoe weet je of je een goede hnndstofzuiger hebt waar je optimaal gebruik van kunt maken? Hier vind je een handig overzicht van de beste kruimeldieven van dit moment, zodat het nog makkelijker wordt om een keuze te maken! De beste kruimeldief Top 4 van dit moment vind je hier!

De beste kruimeldief: waar moet deze aan voldoen?

De beste kruimeldief moet aan een aantal zaken voldoen. Zo is het in de eerste plaats belangrijk dat je klein vuil gemakkelijk en snel kunt opzuigen. Denk hierbij aan zand op de trap of kruimels van eten op de bank. Daarnaast wil je natuurlijk dat je de klus snel kunt klaren zonder dat de accu het begeeft. Het is dan ook goed om de voor jou beste kruimelzuiger uit te kiezen met een lange accuduur. De beste kruimeldief zorgt daarnaast ook voor handige extra’s waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan een doorzichtige opvangbak zodat je kunt zien wanneer deze vol is.

Maak het jezelf makkelijk met de beste kruimeldief

Een compacte handstofzuiger is een ware aanwinst voor je huishouden. Het handige aan dit apparaat is dat je snel en makkelijk kleine oppervlaktes van je woning kunt zuigen. Je hoeft niet voor iedere kruimel de grote stofzuiger erbij te pakken. Een kruimeldief is de ideale hulp in ieder huishouden. Maar wat zijn nog meer kruimeldief voordelen waar je van kunt profiteren? Hier vind je ze allemaal op een rij:

 • Geen snoer: een kruimeldief zit niet vast aan een snoer en kan daardoor overal mee naartoe worden genomen om een oppervlak te zuigen;
 • Comfortabel: met een kruimeldief maak je op makkelijke wijze jouw woning schoon op ieder moment van de dag;
 • Snel legen: je hebt bij een kruimeldief niet te maken met een zak die je moet vervangen, zoals bij een stofzuiger. De opvangbak is binnen enkele tellen leeg en weer klaar voor gebruik;
 • Extra functies: er zijn kruimeldieven die voorzien zijn van extra functies zoals een borstel voor het opzuigen van dierenharen.

1: AEG HX6-23CB

Beste kruimeldief - AEG HX6-23CB

De AEG HX6-23CB is op dit moment de beste kruimeldief. Deze kruimelzuiger van AEG wordt met name gekozen vanwege de krachtige accu. Hiermee kun je deze kruimeldief voor heel veel doeleinden gebruiken. Zo is de AEG HX6-23CB onder ander geschikt voor snelle schoonmaakklussen, zoals wanneer je ergens kruimels geknoeid hebt. Ook als er viezigheid op de trap ligt pak je deze compacte stofzuiger er snel bij. Met een volle accu kun je deze kruimeldief 23 minuten achter elkaar gebruiken. Daarnaast heeft het toestel een uitschuifbare zuigmond zodat je ook goed bij kieren en smalle plekken kunt komen. De belangrijkste kenmerken van de AEG HX6-23CB:

 • Voorzien van een doorzichtige opvangbak
 • Wordt geleverd met een oplader en wandhouder
 • Heeft een geluidsniveau van 76 dB

2: Black & Decker BHHV520BFP-QW

Black & Decker BHHV520BFP-QWDe Black & Decker BHHV520BFP-QW is ook een uitstekende kruimeldief die je kunt gebruiken voor het opzuigen van klein vuil. Deze Black & Decker kruimeldief heeft als grote voordeel dat dit model is uitgerust met gemotoriseerde borstel voor dierenharen. De handstofzuiger is dan ook zeer geschikt wanneer je huisdieren hebt. Daarnaast heeft de Black & Decker BHHV520BFP-QW ook een ruime opvangbak van 0,7 liter waarmee je de kruimeldief lange tijd kunt gebruiken zonder dat de bak tussentijds geleegd moet worden. Verder is het toestel opgeladen in 5 uur waarna je de kruimeldief 21 minuten lang kunt gebruiken. Daarmee verdient het apparaat een plek in de beste kruimeldief Top 4 van dit moment. De belangrijkste kenmerken van de Black & Decker BHHV520BFP-QW:

 • Geschikt voor kleine en grotere schoonmaakklussen
 • Makkelijk op te bergen in de wand- en tafellader
 • Heeft een geluidsniveau van 72 dB

3: Bosch UniversalVac 18

Bosch UniversalVac18Een andere goede keuze op het gebied van kruimeldieven is de Bosch UniversalVac 18. Deze kruimeldief is van Bosch, een zeer aantoongevend merk op het gebied van huishoudelijke apparaten. Je kunt er met de handstofzuiger ook van uitgaan dat je volop kunt profiteren van de goede kwaliteit. Het apparaat is voorzien van een accu die je ook op andere Bosch producten met hetzelfde accu platform kunt gebruiken. De Bosch kruimeldief wordt geleverd met een aantal verlengstukken waarmee stofzuigen overal mogelijk wordt, ook in moeilijk te bereikbare hoekjes. Verder heeft deze kruimeldief van Bosch ook een filtersysteem met flexibel frame voor eenvoudige reiniging. De belangrijkste kenmerken van de Bosch UniversalVac 18:

 • Met handige verlengbuis voor het zuigen van vloeren
 • De status van de accu zie je aan de led-lampen op de kruimeldief
 • Accu is volledig opgeladen in 45 minuten

4: Philips FC6149

Philips FC6149De Philips FC6149 is niet voor niets de nummer twee in deze beste kruimeldief Top 4 van dit moment. Deze kruimelzuiger maakt het extra makkelijk om klein vuil zoals kruimels en zand snel op te zuigen. Het vuil komt terecht in een opvangbak van 0,5 liter. Hiermee is de opvangbak erg ruim: een van de grote voordelen van de Philips kruimeldief. Het model heeft ook een ander groot voordeel: de kruimeldief heeft een accuduur van 11 minuten. Dit betekent dat j je jouw klus altijd snel kunt klaren. Daarbij is de handstofzuiger is uitgerust met een speciale auto-aansluiting. Hiermee kun je je auto verder uitzuigen, ook als de accu tussendoor leeg gaat. De belangrijkste kenmerken van de Philips FC6149:

 • Geleverd met meerdere extra accessoires
 • Gemakkelijk en netjes op te hangen met de wandhouder
 • Heeft een geluidsniveau van 81 dB

Zo kies je de beste kruimeldief

Wil jij de beste kruimeldief aanschaffen? Dan kun je uit een van de kruimeldieven uit de Top 4 kiezen. Je bent in ieder geval verzekerd van kwaliteit: de kruimelzuigers voldoen aan de belangrijkste eisen en bieden veel gemak. Dit zorgt ervoor dat je volop gebruik kunt maken van deze handige aanvulling in jouw huishouden. Kijk van tevoren goed naar wat jij belangrijk vindt: wil je graag een compacte handstofzuiger die een lange accuduur heeft of vind je een extra auto-aansluiting belangrijk? Of misschien zoek je wel een goedkope kruimelzuiger? Op basis van jouw eigen wensen vind je de kruimeldief die helemaal aansluit bij wat jij nodig hebt. Zo komt de kruimelzuiger altijd van pas!

Bekijk de actuele aanbiedingen bij onderstaande webshops