Beste steelstofzuiger Top 5

Beste steelstofzuiger Top 5 - Dyson V8 Absolute 2017Beste steelstofzuiger Top 5 | Op zoek naar een geschikte snoerloze steelstofzuiger op accu? Misschien vind je deze wel in de Top 5 van beste steelstofzuigers van dit moment. Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom de aanschaf van een steelstofzuiger een slimme keuze is. Ten eerste is dit een geheel draadloze stofzuiger. Geen gedoe meer met een snoer dat altijd in de weg zit en je bewegingsruimte limiteert, voortaan maak je gebruik van een accu. Doordat er geen bak meer is maar alles op de steel is geplaatst, is een steelstofzuiger bijzonder wendbaar. Je kunt makkelijker plekken bereiken die je met andere stofzuigers minder goed kunt bereiken.

De beste steelstofzuiger voor jou

Vooral het gebruiksgemak van de steel stofzuiger is voor mensen een reden om voor dit type stofzuiger te kiezen. In het assortiment van diverse webshops vind je uiteenlopende soorten accu steelstofzuigers. Zo zijn er de basismodellen, die veelal louter schoon kunnen maken en soms over nog wat extra functies bezitten. Je kunt ook kiezen voor een topklasse model, waarbij je in één keer beschikt over alle functies die je nodig hebt. Ook in de Top 5 van beste steelstofzuigers van dit moment is een hoop variatie te vinden. Van basismodellen tot aan topklasse modellen. Ben je nog op zoek naar een draadloze steel stofzuiger aanbieding? Laat je inspireren door onze beste steelstofzuiger Top 5 van dit moment.

De Top 5 beste steelstofzuigers van nu

Op uiteenlopende webshops, maar ook bij ons, kun je op meerdere manieren op zoek gaan naar een geschikte steelstofzuiger voor jou. Je kunt bijvoorbeeld filters gebruiken om zo op zoek te gaan naar een draadloze stofzuiger die geheel voldoet aan al jouw wensen. Maar ook op andere manieren kun je jezelf laten inspireren. Zo kun je kijken welke steel stofzuigers populair zijn onder andere consumenten. Hieronder worden de 5 best verkochte steelstofzuigers van dit moment voor je op een rijtje gezet. Vind je deze modellen te duur, kijk dan eens bij de goedkope steelstofzuiger Top 5.

Beste steelstofzuiger | 5 | Dyson Cyclone V10 Absolute

Op de nummer 5 positie vinden we de Dyson Cyclone V10 Absolute steelstofzuiger terug. Als er één bedrijf bekend staat vanwege de consistente innovaties op het gebied van stofzuigers, dan is het Dyson wel. Elke keer weer weet dit Britse bedrijf een antwoord te vinden op de problemen die consumenten hebben met stofzuigers. Als het gaat om de nieuwste technologieën die het leven van mensen makkelijker maken, loopt Dyson voorop. Verwonderlijk is het dan ook niet dat deze snoerloze stofzuiger in de beste steelstofzuiger Top 5 van dit moment terug te vinden is. En een tip van de sluier: het is niet de enige steelstofzuiger van Dyson in deze Top 5!

Afwerking en mogelijkheden

Deze steel stofzuiger maakt gebruik van de V10 motor. Deze door Dyson ontwikkelde motor wordt gekarakteriseerd door de hoge mate van kracht waarover het beschikt. Deze draadloze stofzuiger is voor meerdere vloeren geschikt, zoals bijvoorbeeld harde vloeren of houten vloeren. Dankzij de diverse accessoires die inbegrepen zitten, zoals uiteenlopende borsteltjes, kun je het meest hardnekkige vuil aan. Daarnaast is er een parketborstel, zodat krassen voorkomen kunnen worden. Wel valt deze draadloze steelstofzuiger in negatieve zin op door het geluidsniveau: 87 dB.

Bediening en gebruik

Door het ontbreken van een snoer is deze snoerloze steelstofzuiger veel wendbaarder in vergelijking met andere soorten stofzuigers. De accu gaat gemiddeld zo’n 45 minuten mee op de normale stand, wat langer is dan vele andere steel stofzuigers. Je kunt dus flink door met stofzuigen met deze accu. Accessoires zoals de afstofborstel en de gemotoriseerde miniborstel doen het gemis van een geïntegreerde kruimeldief vergeten. Deze veelzijdigheid maken de Dyson Cyclone V10 Absolute tot één van de beste steelstofzuigers van dit moment.

Belangrijkste kenmerken van de Dyson Cyclone V10 AbsoluteDyson Cyclone V10 Absolute steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 87 dB
 • Gemiddelde accuduur: 45 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: zeer goed
 • Uitblaasfilter: HEPA filter

Beste steelstofzuiger | 4 | Inventum DE010

Inventum blijft toch altijd een wat ondergewaardeerd merk op het gebied van draadloze steelstofzuigers. Als je vraagt naar de bekendste merken op dit gebied, zullen consumenten eerder bedrijven zoals Dyson, Bosch en AEG opnoemen in plaats van Inventum. Dit terwijl dit bedrijf toch vele uitstekende steelstofzuigers in het assortiment heeft. Daarom is het goed om te zien dat de Inventum DE010 toch zijn eigen publiek gevonden heeft. Hierdoor heeft het de vierde plek in deze Top 5 weten af te dwingen. Hieronder kun je meer lezen over de mogelijkheden van deze steel stofzuiger.

Afwerking en mogelijkheden

Het strakke design is het eerste wat opvalt aan de Inventum DE010. De snoerloze steelstofzuiger is compact, wendbaar, makkelijk te gebruiken en zeer licht. Ook de spanning van de accu valt op, deze is hoger in vergelijking met andere snoerloze steelstofzuigers binnen deze prijscategorie. De Inventum DE010 is een echt basismodel. Vandaar ook de lage prijs. Gelukkig biedt dit basismodel je wel net iets meer dan louter een stofzuig functie. Naast dat de Inventum steelstofzuiger goed schoonmaakt, kan deze dankzij de rubberen wieltjes en de bescherming op de zuigmond tevens goed omgaan met kwetsbare plekken binnen je woning.

Bediening en gebruik

Je stuwt zelf deze snoerloze stofzuiger voort. Door het lichte gewicht en de compacte design is het gebruiken van de Inventum DE010 een verademing. De accu gaat gemiddeld zo’n 25 minuten mee op de korte stand. Naast harde vloeren en laagpolige tapijten kan deze Inventum steel stofzuiger tevens goed omgaan met de uitdagingen die om de hoek komen kijken wanneer je een huisdier bezit. En dat alles voor een zeer lage prijs. Verwonderlijk is het dus niet dat deze accu stofzuiger in de beste steelstofzuiger Top 5 van dit moment staat.

Belangrijkste kenmerken van de Inventum DE010Inventum DE010 steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 80 dB
 • Gemiddelde accuduur: 25 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: goed
 • Uitblaasfilter: HEPA filter

Best steelstofzuiger | 3 | Dirt Devil Blade DD767-1

Dirt Devil is een merk in opkomst. Alhoewel het nog niet de reputatie heeft van een groot bedrijf als Dyson, beginnen wel steeds meer consumenten zich bewust te worden van de potentie van dit merk. Dirt Devil heeft meerdere draadloze steelstofzuigers in het assortiment. Deze zijn allen inventief en, ook niet onbelangrijk, allen betaalbaar. De steelstofzuigers behoren over het algemeen allen tot de basismodellen, maar qua functies bieden ze meer dan dit. Een goed voorbeeld hiervan is de Dirt Devil Blade DD767-1. Het is geen wonder dat deze inmiddels in de Top 5 van best verkopende steelstofzuigers van dit moment te vinden is.

Afwerking en mogelijkheden

Met een prijs van rond de 135 euro is de Dirt Devil Blade DD767-1 uiterst betaalbaar. Qua afwerking ziet dit model er goed uit. Deze steel stofzuiger weegt bijna niets en neemt weinig ruimte in beslag. Naast dat deze fijn te gebruiken is, kun je deze dus ook overal opbergen. Er is een kruimeldief geïntegreerd, dus ook kleine hoopjes vuil kun je binnen no time opzuigen. Ook hogere plaatsen kun je goed bereiken middels de verlengsteel. Door de accessoires kan de Dirt Devil steelstofzuiger goed omgaan met vervelende elementen zoals dierenharen.

Bediening en gebruik

Aan de hand van de accu kun je 35 minuten op de normale stand stofzuigen. Het kan beter, maar qua basismodellen kan het zeker ook een stuk slechter. Er is ook een turbostand, maar deze slurpt je accu wel iets sneller leeg. De Dirt Devil Blade DD767-1 draadloze steelstofzuiger is te gebruiker op uiteenlopende ondergronden. Harde vloeren, tapijten of kwetsbare plekken zijn allen geschikt. Dankzij diverse borstels en andere accessoires kun je zelfs het meest hardnekkige vuil aanpakken.

Belangrijkste kenmerken van de Dirt Devil Blade DD767-1Dirt Devil Blade DD767-1 steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 76 dB
 • Gemiddelde accuduur: 35 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: zeer goed
 • Uitblaasfilter: microfilter

Beste steelstofzuiger | 2 | Dyson V11 Absolute

Op nummer 2 vinden we wederom een steelstofzuiger van Dyson: de Dyson V11 Absolute. Zowel qua prijs als qua mogelijkheden behoort de Dyson V11 Absoluut tot de crème de la crème op het gebied van steelstofzuigers. Hieronder worden de functies van deze draadloze steel stofzuiger in meer detail besproken.

Afwerking en mogelijkheden

Het design van deze draadloze stofzuiger valt gelijk op door de mooie blauw / paarse kleur. Daarnaast voelt de Dyson V11 Absolute als een stofzuiger uit de toekomst. Zo is deze steel stofzuiger voorzien van een LCD scherm waarop je alle relevante info voor het stofzuigen, zoals zuigkracht en accuduur, kunt vinden.

Bediening en gebruik

Aan de hand van de accu kun je een uur aan één stuk door stofzuigen. Ideaal als je binnen een sessie gelijk een groot gedeelte van je woning schoon wilt hebben. Het schoonmaakresultaat wordt door gebruikers gewaardeerd. Deze is uitstekend. Verschillende accessoires worden meegeleverd, waardoor ieder vloertype schoongemaakt kan worden aan de hand van de Dyson V11 Absolute.

Belangrijkste kenmerken van de Dyson V11 AbsoluteDyson V11 Absolute steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 84 dB
 • Gemiddelde accuduur: 60 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: uitstekend
 • Uitblaasfilter: HEPA filter

Beste steelstofzuiger | 1 | Dyson V8 Absolute 2017

De beste steelstofzuiger van dit moment is de Dyson V8 Absolute 2017. Het Britse merk Dyson blijft nog altijd een grootmacht op het gebied van stofzuigers. De Dyson V8 Absolute 2017 is dan ook een innovatie draadloze steelstofzuiger vol mogelijkheden. Hier kun je hieronder meer over lezen.

Afwerking en mogelijkheden

Qua prijsklasse en model behoort de Dyson V8 Absolute 2017 tot de middenklasse. Je betaalt dus niet de hoofdprijs maar je beschikt wel over genoeg functies. Hierdoor wordt deze accu steelstofzuiger een aantrekkelijke optie. Het strakke design en de krachtige motor zorgen er voor dat stofzuigen een leuke activiteit wordt.

Bediening en gebruik

De Dyson steelstofzuiger is voorzien van een accu aan de hand waarvan je 25 minuten aan één stuk kunt stofzuigen op de normale stand. Op de turbostand gaat de accu sneller leeg. Deze snoerloze steelstofzuiger is zeer wendbaar en kan op diverse ondergronden gebruikt worden.

Belangrijkste kenmerken van de Dyson V8 Absolute 2017Dyson V8 Absolute 2017 steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 82 dB
 • Gemiddelde accuduur: 25 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: zeer goed
 • Uitblaasfilter: HEPA filter

Bekijk de actuele aanbiedingen bij onderstaande webshops