Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief

Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief

Ben je op zoek naar een goede kruimeldief? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Veel verschillende merken, allemaal andere modellen met een grote verscheidenheid aan specificaties. Een keuze maken is nog niet zo eenvoudig. Black & Decker maakt bijvoorbeeld verschillende kruimeldieven die steeds weer vernieuwingen hebben om de werkzaamheden weer te vereenvoudigen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief. Wat deze kruimelzuiger jou te bieden heeft, lees je hieronder.

Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief

Ben je in het bezit van een gewone of steel stofzuiger, maar heb je niet altijd zin om deze voor klein vuil uit de kast te halen? Kijk dan eens naar dit model kruimelzuiger. De Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief is een kleine snoerloze stofzuiger die jou helpt om op iedere plek in de woning de kruimels en het kleine vuil te verwijderen. Ondanks het compacte formaat is de kruimeldief namelijk voorzien van veel zuigkracht en met behulp van de sensoren worden de statussen van de accu en de filter aangegeven. Je hebt er hierdoor bijna geen omkijken meer naar en kunt voor ruim 20 minuten aan een stuk aan de slag gaan. Wissel daarbij tussen de verschillende opzetstukken, zodat je de kruimelzuiger aan de schoonmaakklus aanpast. Je kunt hierdoor gewoon door waar je mee bezig was.

In de doos

  • Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Wand- en tafellader
  • Geïntegreerde kierenzuigmond
  • Gemotoriseerde borstel voor dierenhaar

Bediening en onderhoud van de Black & Decker BHHV520BFP-QW

Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief

De Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimelzuiger kan pas gebruikt worden wanneer de accu volledig opgeladen wordt. Hiervoor heb je de wand- en tafellader tot jouw beschikking. Je bevestigt de kruimeldief in de houder en de accu wordt direct opgeladen. Daarna kun je met slechts een druk op de knop de kruimeldief activeren. Tevens kun je bekijken welke borstel erop gezet moet worden om de werkzaamheden op een goede manier uit te kunnen voeren. Je maakt het jezelf helemaal makkelijk en kunt ervoor zorgen dat jouw huis schoon is op ieder moment.

Wat betreft het onderhoud heb je er ook weinig omkijken meer naar. De sensoren op de Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief geven namelijk alles voor jou aan. Je ziet precies wanneer het apparaat weer aan de oplader gehangen moet worden en ook wanneer de filter vol raakt. De filter kun je dan schoonmaken voor een betere zuigkracht. Vergeet dan ook niet om de opvangbak te legen na gebruik, zodat het stof niet meer de kamer in kan vliegen. Over het algemeen heb je er dus weinig omkijken meer naar en ben je met slechts enkele handelingen voorzien van een goede machine.

Voor- en nadelen van de Black & Decker BHHV520BFP-QW

Deze Black & Decker kruimelzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je verschillende klussen kunt klaren. Zo heb je ook een gemotoriseerde borstel, waarmee haren van huisdieren rechtstreeks in de kruimeldief worden gezogen. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat de opvangbak gelijk vol zit. Er is namelijk een opvangbak van 0,7 liter beschikbaar. Je bent dus niet continu bezig met het legen van de bak. Tevens heb je de indicator, zodat je ook weet wanneer de filter schoongemaakt moet worden.

De nadelen van de Black & Decker BHHV520BFP-QW kruimeldief zijn er vrijwel niet. Je zou de prijs een minpunt kunnen vinden, maar dit is afhankelijk van jouw eigen budget. Ook maakt de kruimeldief redelijk veel lawaai. Je kunt dus niet zomaar een gesprek voeren als je de schoonmaak aan het doen bent.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

De Black & Decker kruimeldief is een handig apparaat, dat veelzijdig gebruikt kan gaan worden. Je kunt er kruimels en vuil mee opzuigen, maar ook de dierenharen van jouw meubelstukken halen. Hierdoor hoef je niet met meerdere apparaten aan de slag te gaan. Wel moet je op een hoge prijs rekenen. Bekijk daarom altijd goed of deze binnen jouw budget past en vergelijk hem met modellen die dezelfde specificaties hebben. Zo heb je het altijd zelf in de hand en kun je aan de slag. Een model wat je ook nog kunt bekijken is de PD1420LP-QW.