Black & Decker BHHV520JF 18 Volt kruimeldief

Black & Decker BHHV520JF 18 Volt kruimeldief

Black & Decker brengt al jarenlang kwalitatieve producten op de markt waar iedereen mee gebaat is. Waar veel mensen voornamelijk kijken bij de powertools van de fabrikant is het ook mogelijk om de beste huishoudelijke apparaten aan te schaffen. Je hebt hiervoor namelijk net zoveel opties. Als je gaat kijken naar een nieuwe kruimeldief kom je er ook al snel achter dat er heel veel keuzes zijn en je een goede vergelijking moet gaan maken. Zo is de Black & Decker BHHV520JF 18 Volt kruimeldief hier een van. Deze kruimelzuiger biedt altijd goede prestaties, waardoor jouw huis binnen een korte tijd weer vrij is van stof en kruimels.

Black & Decker BHHV520JFBlack & Decker BHHV520JF-QW kruimeldief

De Black & Decker BHHV520JF kruimeldief is een apparaat met een krachtige accu. Je hebt namelijk een 18 Volt Li-ion accu tot jouw beschikking, waardoor het apparaat nooit te zwaar gaat worden en je de werkzaamheden voor een langere tijd uit kunt gaan voeren. Daarbij is de kruimeldief uitgerust met twee snelheidsstanden, waardoor je ook alles naar wens kunt gaan uitvoeren. Je hoeft dan alleen maar de kierenzuiger uit te schuiven om bij de moeilijk bereikbare plaatsen te komen en je zorgt ervoor dat je nergens meer omkijken naar hebt in huis.

In de doos

  • Black & Decker BHHV520JF 18 Volt kruimeldief
  • Handleiding
  • Laadstation

Bediening en onderhoud van de Black & Decker BHHV520JF

Om de Black & Decker BHHV520JF 18 Volt kruimeldief te bedienen hoef je niet heel veel te doen. Je hebt met een druk op de knop een werkend apparaat en zodra je deze langs de oppervlakten haalt, zullen de kruimels automatisch in het apparaat belanden. Je kunt dan wel kiezen voor het uitschuiven van de kierenzuigmond. Hierdoor is het ook mogelijk om in verschillende hoeken te zuigen of tussen de bank. Je moet immers ook deze plekken ontdoen van vuil voor wanneer er visite langskomt.

Aan het einde van de werkzaamheden is er weinig onderhoud nodig bij de Black & Decker kruimeldief. Doordat de opvangbak relatief groot is, hoef je namelijk niet na iedere klus de bak te legen. Dit kun je wel doen om uiteindelijk niet voor verrassingen te staan. Ook moet je de accu weer opladen. Hiervoor hang je hem eenvoudig aan het oplaadstation, waarna je binnen vier uur weer aan de slag zou kunnen. Voor de rest heb je er geen omkijken meer naar.

Voor- en nadelen van de Black & Decker BHHV520JF

Het is goed om te kijken naar de voor- en nadelen van deze kruimelzuiger van Black & Decker. De kruimeldief kent een krachtige accu die jou nooit teleur zal stellen. Je hebt een snelle lading, waarbij je ook voor langere tijd aan de slag kunt gaan. Tevens is het een ideaal apparaat voor wanneer je moeilijk bereikbare plekken in huis hebt waar veel stof komt te liggen. Je hebt binnen een korte tijd alles weggehaald dankzij de uitschuifbare kierenzuigmond. Als laatste kun je genieten van een grote opvangbak. Je hoeft er daarom niet steeds aan te denken om deze te legen.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

De Black & Decker BHHV520JF kruimeldief is een goede oplossing als je verschillende oppervlakten schoon wilt krijgen. Je kunt er een tijdje mee zuigen, waardoor kruimels direct verdwijnen. In tegenstelling tot veel andere modellen krijg je alleen niet zoveel stofzuiger accessoires meegeleverd, waardoor enkele werkzaamheden wellicht niet uit te voeren zijn. Let hier dus wel op bij jouw aankoop. Vergeet dan ook niet om jouw eigen budget in de gaten te houden, want dit model komt wel met een prijskaartje. Als je alles meeneemt in de vergelijking maak je echter wel de juiste keuze en misschien wel de beste kruimelzuiger voor jou.