Black & Decker DVA325B-QW kruimeldief

Black & Decker DVA325B-QW kruimeldief

Veel huishoudens hebben naast een gewone steelstofzuiger een kruimeldief in huis. Echter zijn er nog veel woningen waar voornamelijk de oudere modellen te vinden zijn, terwijl de nieuwe modellen ook veel te bieden hebben. Zo kun je bij Black & Decker veel verschillende kruimeldieven terugvinden in het assortiment die dankzij de vernieuwingen steeds beter gaan werken. De modellen komen wel allemaal met andere specificaties, waardoor een vergelijking maken geen overbodige luxe is. Vergeet dan ook niet om de Black & Decker DVA325B-QW kruimeldief mee te nemen in deze vergelijking.

Black & Decker DVA325B-QWBlack & Decker DVA325B-QW kruimeldief

Deze kruimeldief is een apparaat dat meer kan dan alleen de kruimels van de vloer of meubelstukken halen. Je kunt er namelijk ook het grotere vuil mee opzuigen dankzij de verschillende opzetstukken. De geïntegreerde kierenzuigmond zorgt er daarbij voor dat de minder goed bereikbare plekken niet meer overgeslagen hoeven worden en je ook niet meer met meerdere apparaten door het huis hoeft te gaan. Met het lichte gewicht kun je de kruimeldief namelijk overal mee naartoe nemen, zonder dat je vermoeide armen krijgt. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de opvangbak te legen aan het einde.

In de doos

  • Black & Decker DVA325B-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Wand- en tafellader
  • Kierenzuigmond
  • Zachte borstel

Bediening en onderhoud van de Black & Decker DVA325B-QW

De Black & Decker stofzuiger moet eerst volledig opgeladen worden om te kunnen gebruiken. Wanneer je het apparaat in handen hebt en het oplaadstation op een plaats naar keuze hebt staan of hangen, kun je dit direct gaan doen. Daarna is het apparaat klaar voor gebruik. Je hoeft dan alleen nog maar op de knop te drukken en de kruimeldief begint met het opzuigen van alle kruimels en het vuil. Door te wisselen met de opzetstukken heb je altijd een apparaat dat op de schoonmaak is aangepast.

Daarnaast hoeft deze kruimelzuiger van Black & Decker ook vrijwel niet onderhouden te worden. Zorg er aan het einde van de werkzaamheden voor dat de accu weer opgeladen is door deze terug te hangen in het laadstation. In 16 uur is de accu weer volledig vol en ben je voorzien van de hoogste zuigkracht. Daarbij moet je ook de opvangbak regelmatig legen. Zo kan de kruimeldief altijd door blijven zuigen en hoef je niet direct met een gewone stofzuiger door het huis heen te gaan als er visite langskomt. Sommige plekken worden immers toch niet opgemerkt.

Voor- en nadelen van de Black & Decker DVA325B-QW

De Black & Decker DVA325B-QW kruimeldief is zo ontworpen dat je altijd van al het gebruiksgemak kunt genieten. Met een gewicht van slechts 900 gram in combinatie met het ergonomische ontwerp is de kruimeldief namelijk overal mee naartoe te nemen in huis en heb je ook gen last meer van spierpijn. Dankzij de geïntegreerde kierenzuigmond hoef je ook geen moeite meer te doen om de moeilijk bereikbare plekken mee te doen. Je moet er wel rekening mee houden dat het apparaat redelijk wat geluid maakt tijdens het stofzuigen en dat dierenharen niet altijd mee genomen worden. Als je hier rekening mee houdt, heb je voor dit geld een goede kruimeldief in handen.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

De Black & Decker kruimeldief is het geld meer dan waard. Voor slechts enkele tientjes heb je de kruimelzuiger al in handen, waarna je geniet van veel eenvoud. De specificaties zorgen ervoor dat je altijd de schoonmaakklus kunt klaren zonder al te veel obstakels. Alleen het geluid moet je tegen kunnen. Dit kan namelijk nog wel eens als storend worden ervaren. Wanneer je hier rekening mee houdt, kun je te allen tijde goed aan de slag gaan en zijn de snelle schoonmaakklussen nog sneller uitgevoerd dan je gewend bent.