Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief

Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief

Black & Decker mag niet in huis ontbreken. De fabrikant maakt altijd hoogwaardige kwaliteit producten die op ieder gebied jouw werkzaamheden kunnen verlichten. Je kunt het daarom zo gek niet bedenken of er is wel een apparaat van het merk te vinden. Op het gebied van kruimelzuigers heeft de fabrikant ook veel verschillende modellen ontwikkelen die allemaal op een andere manier werken. Een van de mogelijkheden die je hebt, is de Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief. Ontdek snel waarom deze niet in jouw zoektocht mag ontbreken.

Black & Decker DVJ215B-QWBlack & Decker DVJ215B-QW kruimeldief

Heb je veel moeilijk bereikbare plekken in huis? Dan kan de Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief jou helpen. Deze kruimeldief heeft namelijk een extra lange zuigmond, welke ook nog uit te schuiven is voor nog meer gemakken. Hierdoor kunnen er meer plekken bereikt worden dan met een gewone stofzuiger. Tevens heb je geen last van vermoeide armen door het lichte gewicht. Je kunt doorgaan tot de accu leeg is of de stofopvangbak leeggemaakt moet worden. Door de transparantie bak zie je precies wanneer dit gedaan moet worden.

In de doos

  • Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Oplader
  • Kierenzuigmond
  • Reliëfborstel
  • Standaard

Bediening en onderhoud van de Black & Decker DVJ215B-QW

De bediening van de Black & Decker kruimeldief is geen hogere wiskunde. Je hoeft namelijk vrijwel niets te doen om de kruimeldief werkende te krijgen. Zodra de accu opgeladen is, kun je een van de mondstukken op het apparaat bevestigen. Daarna druk je de knop in en kun je beginnen. Bepaal dan ook zelf of je de kierenzuigmond nog verder uitschuift om nog meer bereik te hebben. Hierdoor pas je de kruimeldief volledig aan jouw schoonmaakklussen aan en kun je gaan genieten van de gemakken.

Als je klaar bent, hoef je ook weinig meer te doen aan de Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief. De kruimeldief kent namelijk vrijwel geen onderhoud. Buiten het opladen van de accu hoef je niet steeds in de weer met het apparaat. Eens in de zoveel tijd maak je de opvangbak leeg boven de prullenbak. Dit is met slechts enkele handelingen uit te voeren en je bent er weinig tijd aan kwijt. Daarna berg je de Black & Decker DVJ215B-QW kruimelzuiger weer op in de wandhouder en zal deze ook niet in de weg staan tot een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Black & Decker DVJ215B-QW

Deze kruimelzuiger van Black & Decker is een krachtig apparaat welke voorzien is van enkele innovatieve technologieën. Zo heb je de Cyclonic Action tot jouw beschikking. Hierdoor draait al het vuil weg van het filter en blijft de zuigkracht altijd hetzelfde. Zelfs wanneer er stof op het filter is, ga je dit dus niet snel merken. Tevens ben je voorzien van een uitschuifbare borstel, waardoor veel meer plekken in huis te bereiken zijn. Het stof krijgt hierdoor geen kans meer in de woning en het zal direct een stuk schoner ogen. Dankzij de doorzichtige opvangbak weet je ook precies wanneer je deze leeg moet gaan maken. Nadelen zijn er bijna niet te vinden bij de Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief. Een nadeel kan het ontbreken van een HEPA-filter zijn. Hierdoor is het minder goed voor mensen met allergieën.

Conclusie

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je hebt de Black & Decker DVJ215B-QW kruimeldief namelijk al met enkele tientjes in huis en bent voorzien van verschillende accessoires om jouw werkzaamheden nog makkelijker te maken. De zeer goede kruimeldief is een aanwinst voor ieder huishouden en kan ervoor zorgen dat er veel meer schoongemaakt wordt dan je in eerste instantie gedacht had. Je hoeft immers alleen nog maar van opzetstukken te wisselen om te kunnen genieten van de eenvoud. Met deze compacte kruimelzuiger in combinatie met een steelstofzuiger ben je voorbereid op alle stofzuigklussen in huis.