Black & Decker kruimeldief

Ben je op zoek naar een goede Black & Decker kruimeldief zoals de Black & Decker DVA325B-QW of de Black & Decker DVA325JP07-QW? Dan heb je de keuze uit een ruim aanbod, want kruimeldieven zijn verkrijgbaar van heel veel merken. Black & Decker is een van de merken waarbij je de keuze hebt uit een groot aanbod van kruimeldieven. Een groot aanbod betekent ook dat het altijd goed mogelijk is om een model te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Black & Decker is een Amerikaanse fabrikant die voornamelijk elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap produceert. Maar ook voor huishoudelijke apparaten kun je bij dit merk terecht. Behalve kruimelzuigers vind je van dit merk ook stofzuigers en stoomreinigers.

Black & Decker kruimeldieven

Black & Decker kruimeldiefHet ruime aanbod van kruimeldieven maakt het goed mogelijk om een geschikt model te vinden. Bij het merk is veel aandacht besteedt aan het creëren van een ruime collectie waar voor ieder wat wils is. Of je nu een kruimeldief wilt waarmee je ook nat vuil kunt opzuigen of een kruimeldief voor dierenharen: deze zijn stuk voor stuk verkrijgbaar.

Zo staat de Black & Decker PD1420LP-QW echt bekend als de alleskunner. Deze handstofzuiger zuigt dierenharen op, maar heeft ook een opzetstuk voor kieren en beschikt over een systeem waarmee de accu extra snel wordt opgeladen. Daarnaast heeft deze kruimeldief een constante zuigkracht. En met de Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW heeft het merk een goede kruimeldief waarmee je zowel nat als droog vuil kunt opzuigen. Zo bestaat er genoeg veelzijdigheid in het assortiment van de fabrikant.

Wat zijn de voordelen van deze kruimeldieven?

Een groot voordeel van de handstofzuiger is dat er voor ieder wat wils is. Of je nu dierenharen wilt opzuigen of juist op zoek bent naar een basismodel voor kruimels van de bank af te zuigen: dit kun je allemaal vinden. De collectie van de producent is zeer uitgebreid en daardoor is er altijd een geschikt model te vinden. Een ander voordeel van de Black & Decker kruimeldieven is dat ze van goede kwaliteit zijn. Het is niet voor niets dat de kruimeldieven van dit merk stuk voor stuk goede reviews hebben.

Hoe werkt een kruimeldief van Black & Decker?

Een Black & Decker kruimeldief is niet moeilijk te gebruiken. De meeste apparaten hebben een eenvoudige werking en zijn daardoor zeer makkelijk in gebruik. Zodra je een kruimelzuiger van deze fabrikant hebt aangeschaft kun je deze vrijwel direct gebruiken. Het enige wat je moet doen is de wandhouder bevestigen aan een door jouw gekozen wand. Daarna kun je de kruimeldief hier altijd ophangen en pakken wanneer je deze nodig hebt. Door de knop in te drukken begint de kruimeldief met stofzuigen. Is het vuil opgezogen? Dan druk je weer op de knop om de Black & Decker kruimeldief uit te schakelen. Je hangt hem daarna weer terug in de wandhouder en in de oplader.

Speciale functies van een Black & Decker kruimeldief

Er zijn een aantal Black & Decker kruimelzuigers die zijn voorzien van extra functies. Zo is het goed om te weten dat de HHV315B-QW een laadindicator heeft. Dit betekent dat je precies weet wanneer het tijd is om de kruimeldief in de oplader te doen. De PD1820L-QW heeft een Cyclonic Action: dit systeem draait stof en vuil weg van het filter en dit zorgt ervoor dat deze kruimeldief tot wel 40% meer zuigkracht heeft. Het assortiment bestaat uit onder andere de Black & Decker DVJ215B-QW, NVC115WA-QW, PV1820L-QW, PD1420LP-QW, WDA315J-QW, PD1820LF-QW, BHHV315B-QW en de PD1820L-QW, 

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Het is niet slim om direct de eerste en de beste Black & Decker kruimeldief aan te schaffen. Het is wel belangrijk om eerst te kijken naar de verschillende functies die een kruimeldief heeft. Kijk bijvoorbeeld naar de accuduur: hoe langer deze is, hoe beter. Maar vergeet ook niet te kijken naar hoe lang het duurt om een kruimelzuiger op te laden. Dit duurt bij het ene model langer dan bij het andere model. Daarnaast is het natuurlijk altijd aan te raden om een blik te werpen op het geluidsniveau en de hoeveelheid stof die opgevangen kan worden voordat de compacte stofzuiger geleegd moet worden.

Een kruimeldief van Black & Decker uitkiezen (zoals bijvoorbeeld de Black & Decker BHHV520JF 18 Volt of de BHHV520BFP-QW) biedt dankzij het ruime assortiment veel mogelijkheden. Het is natuurlijk ook belangrijk om naar je eigen budget te kijken. Hoeveel wil je uitgeven aan een nieuwe kruimeldief en welke functies zijn onmisbaar? Wellicht wil je ook nat vuil kunnen opzuigen of heb je een huisdier en wil je dat de kruimelzuiger ook dierenharen opvangt.

De belangrijkste gegevens over de Black & Decker kruimeldieven in één oogopslag: