Black & Decker NVC115WA-QW kruimeldief

Black & Decker NVC115WA-QW kruimeldief

Er zijn veel verschillende kruimeldieven te vinden. Iedere kruimeldief helpt jou op een andere manier om de kruimels en fijn stof van de grond af te halen, waarbij ook steeds weer andere technologie├źn gebruikt worden. De een kan zowel nat als droog vuil opzuigen, terwijl de ander de kracht weer ergens anders vandaan haalt. Ook Black & Decker heeft verschillende modellen ontwikkeld die jou helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Een van de modellen waar je naar kunt gaan kijken is de Black & Decker NVC115WA-QW. Hiervoor moet je wel weten wat deze jou te bieden heeft.

Black & Decker NVC115WA-QWBlack & Decker NVC115WA-QW kruimeldief

De Black & Decker NVC115WA-QW kruimelzuiger kan zowel groot als klein vuil eenvoudig opzuigen. De verschillende vuildeeltjes worden met dit apparaat moeiteloos opgezogen, waarna het in de opvangbak terecht komt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een van de meegeleverde opzetstukken op het apparaat te zetten. En je ziet direct wanneer de kruimeldief vol dreigt te raken. De opvangbak is namelijk gemaakt van doorzichtig materiaal, zodat je niets aan zuigkracht gaat verliezen doordat er geen plek meer is. Met een accuduur van 11 minuten kun je de meest veelzijdige klussen uitvoeren en is jouw huis weer schoon.

In de doos

  • Black & Decker NVC115WA-QW
  • Handleiding
  • Wand- en tafellader
  • Zachte borstel
  • Kierenzuigmond

Bediening en onderhoud van de Black & Decker NVC115WA-QW

De Black & Decker NVC115WA-QW kruimeldief staat aan met slechts een druk op de knop. Tenminste, als je de accu opgeladen hebt. Dit doe je door hem aan de wand- en tafellader te hangen. Daarnaast doe je een van de mondstukken bevestigen, zodat je de kruimeldief aanpast aan de werkzaamheden die je op dat moment uit hoeft te voeren. Dankzij het Quick Release system hoef je je ook geen zorgen meer te maken om vieze handen. De opvangbak is hierdoor in een klik leeggemaakt, waarbij je de kruimeldief alleen maar boven de afvalbak hoeft te houden.

Dit is ook vrijwel het enige onderhoud dat er geklaard moet worden bij de Black & Decker kruimeldief. Naast de opvangbak legen, moet je ervoor zorgen dat de accu weer opgeladen wordt. Dit kun je doen door hem aan de wandlader te hangen. De accu is dan weer vol bij een volgend gebruik en je bent van alle gemakken voorzien. Daarna hoef je niet meer naar de kruimeldief om te kijken en kun je wanneer je maar wilt aan de slag met het weghalen van de kruimels.

Voor- en nadelen van de Black & Decker NVC115WA-QW

Er zijn enkele voordelen aan de Black & Decker NVC115WA-QW kruimelzuiger te behalen. Zo heb je altijd een kruimeldief in handen die niet alleen rondom de tafel alle kruimels weghaalt, maar dankzij de kierenmond ook op de moeilijk bereikbare plekken kan komen. Tevens heb je een oplaadstation in handen die zowel aan de muur gehangen kan worden als op een tafel of plank kan komen te staan. Je bepaalt hierdoor altijd zelf hoe je het apparaat opbergt en kunt hierdoor ook altijd aan de slag. Een nadeel is wel dat de accu 10 uur nodig heeft om op te laden. Hierdoor moet je jouw schoonmaak wel gaan plannen.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

Deze kruimeldief van Black & Decker kan een goede toevoeging zijn voor een gemiddeld huishouden. De kruimeldief zuigt moeiteloos alle kruimels van de grond en bij de moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor je binnen een korte tijd weer een schoon huis hebt. Als je dierenharen op wilt zuigen word je wel teleurgesteld. Hier is de kruimeldief namelijk helemaal niet goed in. Ook de oplaadtijd van de accu is vrij lang. Voor de prijs mag je echter niet klagen. Je hebt hem namelijk voor slechts enkele tientjes al in huis, waardoor je met een klein bedrag een goed werkend maar eenvoudig apparaat in handen hebt.