Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldief

Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldief

Normaal gesproken denk je bij Black & Decker direct aan powertools. Echter zijn er ook veel verschillende huishoudelijke apparaten terug te vinden in het assortiment van de fabrikant. Voor vrijwel iedere klus in en rondom de woning kun je daarom aan de slag en zorg je ervoor dat je hoogwaardige kwaliteit in handen hebt. Zo ook op het gebied van een kruimeldief. Een van de modellen die niet vergeten mag worden tijdens jouw zoektocht is de Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldief. Deze stofzuiger heeft verschillende kenmerken die ervoor zorgen dat er geen kruimel meer in de woning ligt.

Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldiefBlack & Decker PD1420LP-QW kruimeldief

De Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldief is niet zomaar een kruimeldief. Er zijn namelijk veel specificaties toegevoegd die ervoor zorgen dat je altijd van alle gemakken voorzien bent. Denk daarbij aan de ECO Smart Charging. Dankzij deze manier van opladen kun je binnen een heel korte tijd weer aan de slag en zal het laadstation automatisch uitschakelen als de accu vol is. Je hebt hierdoor nooit te veel energieverbruik. Daarbij kun je met de kruimeldief ook dierenharen snel opzuigen, waarna alles in de opvangbak terecht komt. Het enige wat je nog hoeft te doen is het juiste opzetstuk te gebruiken.

In de doos

  • Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Laadstation
  • Zachte borstel
  • Borstel voor dierenharen
  • Lange kierenzuiger
  • Korte kierenzuiger
  • Plug-in lader

Bediening en onderhoud van de Black & Decker PD1420LP-QW

Als je gaat kijken naar de Black & Decker kruimeldief is er niet heel veel kennis nodig om het apparaat zijn werk te laten doen. Je moet ervoor zorgen dat je het apparaat opgeladen hebt, waarna je een van de borstels en kierenzuigers op de kruimeldief kunt plaatsen. Daarna is het een kwestie van de knop indrukken, zodat het apparaat aangaat. Wanneer je het apparaat langs de kruimels haalt, zullen deze direct in de opvangbak verdwijnen.

Aan het einde van de werkzaamheden kun je ervoor kiezen om direct de opvangbak leeg te maken. Zo zorg je er namelijk voor dat je tijdens de toekomstige werkzaamheden niet moet stoppen omdat de bak vol is. De snoerloze stofzuiger dient daarbij ook weer opgeladen te worden. Je moet er dan wel rekening mee houden dat dit enkele uren is voordat het apparaat weer voorzien is van een volle accu.

Voor- en nadelen van de Black & Decker PD1420LP-QW

Deze kruimelzuiger van Black & Decker kent enkele voor- en nadelen. Een van de grootste voordelen van de kruimeldief is het feit dat deze ook stuggere dierenharen kan verwijderen. Hiervoor is een speciale borstel meegeleverd, wat de werkzaamheden eenvoudiger maakt. Ook is er een constante zuigkracht, welke niet verandert als de accu leeg dreigt te raken. Door het snelle opladen kun je ook altijd weer snel aan de slag.

Een nadeel van het apparaat is dat er geen HEPA-filter in zit. Deze filter kan namelijk ook stoffen weghouden uit de woning, waardoor allergieën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Echter maken de speciale borstels en de andere accessoires die meegeleverd worden weer veel goed en kun je voor een redelijke prijs toch een compleet pakket in handen hebben.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

De Black & Decker PD1420LP-QW kruimeldief is voorzien van verschillende accessoires die de werkzaamheden kunnen verlichten. In een handomdraai heb je met deze lichtgewicht kruimeldief al het kleine afval van de grond en bank verwijderd. Dankzij de krachtige accu hoef je er ook niet voor te vrezen dat je er tijdens de schoonmaak achter komt dat de accu leeg is en je jouw werkzaamheden moet staken. De Li-ion accu zorgt er wel voor dat de prijs iets hoger ligt dan bij andere kruimeldieven, waar je wel rekening mee moet houden bij de aanschaf. Een model wat je nog zou kunnen bekijken is de BHHV520BFP-QW.