Black & Decker PD1820L-QW kruimeldief

Black & Decker PD1820L-QW kruimeldief

Ben je op zoek naar een nieuwe kruimeldief? Dan kom je er al gauw achter dat er veel verschillende fabrikanten en modellen te vinden zijn. De verschillende modellen kennen allemaal hun eigen kenmerken, waardoor een keuze maken niet altijd even eenvoudig is. Zo kun je ook gaan kijken naar een kruimelzuiger van Black & Decker. Vergeet dan niet om de Black & Decker PD1820L-QW kruimeldief mee te nemen tijdens het maken van een vergelijking. Zo zie je direct wat deze jou te bieden heeft en wat je ermee kunt gaan doen ten opzichte van andere modellen.

Black & Decker PD1820L-QW

Black & Decker PD1820L-QW kruimeldief

De Black & Decker PD1820L-QW kruimeldief is een apparaat met meer zuigkracht dan de gemiddelde kruimeldieven. De sterke accu in combinatie met de Cyclonic Action zorgen hiervoor. De Cyclonic Action laat het stof ronddraaien, waardoor het niet in de filter komt te zitten. Vanwege de 1,5 meter flexibele zuigslang kun je ook overal bij. Zo wordt het zelfs onder de meubels weer helemaal schoon, zonder hier veel moeite voor te hoeven doen. Met een druk op de knop leeg je daarna de opvangbak, zodat je de volgende keer weer goed voorbereid aan de slag kunt gaan.

In de doos

  • Black & Decker PD1820L-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Oplaadstation
  • 2-in-1 kierenzuigmond met zachte borstel
  • Lange kierenzuigmond

Bediening en onderhoud van de Black & Decker PD1820L-QW

De Black & Decker PD1820L-QW kruimelzuiger is een van de meest eenvoudige apparaten die je in huis kunt halen. Je kunt met een druk op de knop namelijk al beginnen met zuigen. Door de lange slang uit te rollen hoef je ook niet meer met andere apparaten aan de slag. Vergeet dan ook niet om de opzetstukken te wisselen, zodat je de kruimeldief aanpast aan de werkzaamheden die je op dat moment uit gaat voeren.

Na de werkzaamheden zou je de kleine stofzuiger direct op kunnen ruimen door deze aan het oplaadstation te hangen. De accu wordt dan direct weer opgeladen voor een volgend gebruik. Je moet ook goed bekijken of je de opvangbak moet legen. Ook dit gebeurt met een druk op de knop boven de afvalbak. Dit zorgt er weer voor dat bij de volgende werkzaamheden alle kruimels en het vuil worden opgezogen, zonder dat er ook maar iets aan de zuigkracht naar beneden gaat. Hierdoor heb je een apparaat dat te allen tijde zal werken en jou helpt bij het huishouden.

Voor- en nadelen van de Black & Decker PD1820L-QW

De Black & Decker kruimeldief is een krachtig apparaat dat zich voornamelijk kenmerkt door de goede accu en het Cyclonic Action systeem. Hierdoor heb je te allen tijde een goede zuigkracht en zal de accu ook redelijk lang meegaan. Een ander groot pluspunt aan deze kruimeldief is de anderhalve meter slang. Hierdoor kun je de moeilijk bereikbare plekken eenvoudiger meenemen tijdens het zuigen en hoef je nergens meer stof te hebben liggen. Een nadeel kan wel de prijs zijn. Niet iedereen heeft het geld om deze kruimeldief aan te schaffen. Je moet daarom goed bekijken of het nodig is of de specificaties geheel aan jouw wensen aansluiten.

Conclusie

Deze kruimelzuiger van Black & Decker is voor veel huishoudens een goede toevoeging, zolang het geld er maar is. De niet echt goedkope kruimeldief zal echter niet teleurstellen door de hoge zuigkracht in combinatie met de innovaties die doorgevoerd zijn. In tegenstelling tot andere modellen kan deze nog eenvoudiger gebruikt worden op moeilijk bereikbare plekken, wat weer een extra voordeel oplevert voor jouw huishouden. Als je het geld hebt, is dit dus een goede oplossing. Anders is het aan te raden om ook andere modellen nog mee te nemen in het maken van een vergelijking. Zo maak je altijd de beste keuze voor de schoonmaak.