Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief

Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief

Black & Decker staat bekend om hoogwaardige kwaliteit. De fabrikant ontwikkelt voortdurend nieuwe apparaten waarmee de huishoudelijke klussen eenvoudiger gemaakt worden. Een van de apparaten kan daarom ook niet ontbreken in jouw collectie. Zo kun je bijvoorbeeld naar steelstofzuigers of kruimeldieven gaan kijken. De verschillende kruimeldieven kennen ook weer allemaal andere eigenschappen. Een voorbeeld hiervan is Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief. Wat deze kruimelzuiger jou te bieden heeft, lees je hieronder. Zo kun je bekijken of dit apparaat bij jouw situatie past.

Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldiefBlack & Decker PD1820LF-QW kruimeldief

De meest moeilijk bereikbare plekken zijn met de Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief eenvoudig te bereiken. De kruimeldief is namelijk voorzien van een lange kierenzuigmond, waardoor je ook de plinten mee kunt gaan pakken. Vanwege de meegeleverde verlengsteel is het nog eenvoudiger. De kruimeldief is tevens voorzien van een Cyclonic Action stofopvang, waardoor de zuigkracht niet naar beneden gaat tijdens de werkzaamheden. Je bent hierdoor van alle gemakken voorzien en kunt ervoor zorgen dat zelfs de uitdagende schoonmaakklussen naar behoren uitgevoerd gaan worden. Alles wordt weer simpel met de Black & Decker kruimeldief.

In de doos

  • Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Oplaadstation
  • 2-in-1 kierenzuigmond met zachte borstel
  • Lange kierenzuigmond
  • Verlengkit voor vloeren en tapijten

Bediening en onderhoud van de Black & Decker PD1820LF-QW

Voordat je in de handleiding gaat kijken is het goed om te weten dat de Black & Decker kruimelzuiger niet lastig te bedienen is. Je hebt namelijk slechts een knop, waar je de kruimeldief mee activeert en uitzet. Je hoeft dan alleen maar een van de opzetstukken te bevestigen, zodat je deze geheel aan jouw schoonmaakklus aanpast. Je hoeft de kruimeldief dan alleen nog maar langs het vuil te halen, zodat het vuil direct in de opvangbak verdwijnt. Je bent hierdoor binnen een korte tijd klaar met de schoonmaak.

Als je dan gaat kijken naar het onderhoud van de Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief dan heb je er ook bijna geen omkijken meer naar. De opvangbak moet schoongemaakt worden, wat met slechts een druk op de knop gedaan is. Je hoeft het ook niet altijd uit te voeren, maar om het zo hygiënisch mogelijk te houden is het aan te raden om het regelmatig te doen. Tevens moet je de accu opladen. Dit gebeurt door hem aan het oplaadstation te bevestigen. Je hebt er dus bijna geen omkijken meer naar en kunt de volgende keer weer direct aan de slag gaan.

Voor- en nadelen van de Black & Decker PD1820LF-QW

De Black & Decker PD1820LF-QW kruimeldief is een eenvoudig te bedienen kruimeldief met een aantal goede ontwikkelingen. Zo heb je de Cyclonic Action, waardoor het stof en vuil van het filter wegdraait. Hierdoor is de zuigkracht altijd op zijn best. Vanwege het verlengstuk heb je ook veel meer vrijheid en kun je zelfs op de moeilijk bereikbare plekken aan de slag zonder te moeten bukken. De lichamelijke klachten zijn hierdoor ook verleden tijd. Het enige nadeel is het geluid van de kruimeldief. Het geluidsniveau van 72 decibel wordt door sommigen als storend ervaren. Ook de prijs is niet mals en je moet daarom goed bekijken of je dit bedrag kunt besteden voor een van de beste handstofzuigers van dit moment.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

De snoerloze kruimeldief van Black & Decker is een dure stofzuiger die vooral eenvoudig is. Als je het bedrag eraan uit wilt geven krijg je een kruimeldief waarmee je alle hoeken van het huis kunt gaan schoonmaken. Als je dan naar de gemiddelde specificaties van de kruimeldief gaat kijken dan merk je wel dat deze lijkt op andere kruimeldieven. Het is daarom altijd verstandig om te bekijken of er een model is dat dichter bij jouw budget komt en waarmee je hetzelfde kunt bereiken. Een vergelijking maken kan jou helpen om de juiste keuze te maken. Zoek je een alternatief, kijk dan eens naar de Black & Decker BHHV520BFP-QW.