Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief

Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief

De Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief is een van de modellen die je ongetwijfeld tegen gaat komen als je naar een nieuwe kruimelzuiger op zoek gaat. Voordat je een aankoop doet, wil je echter wel weten welke kenmerken en voordelen dit model heeft ten opzichte van andere. Het is daarom verstandig om een vergelijking te maken op basis van jouw budget en de gewenste specificaties. Zo zorg je ervoor dat jouw huishouden altijd op jouw manier gedaan wordt en kun je alleen nog maar gaan genieten. Wat dit model te bieden heeft, lees je hieronder.

Black & Decker PV1820L-QW

Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief

De Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief is een compacte kruimeldief met een zuigmond die tot wel 200 graden kan draaien. Hierdoor zijn de moeilijk bereikbare plekken net zo schoon als de rest van de ruimte en zal stof geen kans meer krijgen om zich op te hopen. De uitklapbare zachte borstel is daarbij ideaal voor kwetsbare oppervlakten en de kierenzuigmond zorgt ervoor dat ook de meubelstukken geheel kruimelvrij worden. Met deze Black & Decker kruimelzuiger heb je tevens een energiezuinig apparaat te pakken, waarbij de accu in een korte tijd weer opgeladen is voor de volgende klus.

In de doos

  • Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Laadstation
  • Geïntegreerde kierenzuiger en borstel

Bediening en onderhoud van de Black & Decker PV1820L-QW

De Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief is een apparaat waar niet veel kennis voor nodig is. Je hebt namelijk een apparaat in handen waar alle mogelijkheden in geïntegreerd zitten. Met een druk op de knop zorg je ervoor dat het vuil in de woning opgezogen wordt. Daarbij haal je de kruimeldief langs het oppervlak en kun je hem na gebruik weer ophangen aan het oplaadstation. Je wilt immers verzekerd zijn van een volle accu als je weer een volgende schoonmaak uit gaat voeren. Daarbij is er al net zo weinig onderhoud aan deze kruimeldief van Black & Decker. Op de opvangbak na heb je er namelijk geen omkijken meer naar. De stofopvangbak moet regelmatig geleegd worden. Doe je dit niet, ga je het merken aan de zuigkracht van het apparaat. Tevens kun je de filter schoonmaken, zodat fijnstof en andere deeltjes niet terug de woning in komen. Hierdoor is het ook een ideale oplossing voor dierenharen en allergieën.

Voor- en nadelen van de Black & Decker PV1820L-QW

De voordelen van de Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief zijn niet op een hand te tellen. Je hebt veel verschillende functies die geïntegreerd zitten in het apparaat, waardoor je niet steeds bezig bent met het wisselen van de opzetstukken. Tevens kan dit apparaat ook op de moeilijk bereikbare plekken voor jou aan de slag gaan. Je hoeft hiervoor alleen het mondstuk te draaien, waardoor je overal onder kunt. Dankzij het laadstation ben je ook altijd verzekerd van een krachtige accu die een tijdje mee kan. Je hoeft niet bang te zijn dat je midden in de schoonmaak moet stoppen. Een nadeel van deze kleine stofzuiger is de prijs. Dit apparaat is namelijk vrij duur ten opzichte van andere modellen die er op de markt te vinden zijn. Echter valt dit nadeel weg doordat er veel functies op te vinden zijn en je altijd van gebruiksgemak kunt genieten.

Conclusie Black & Decker kruimeldief

De Black & Decker PV1820L-QW kruimeldief is een goede oplossing wanneer je een iets ruimer budget hebt. Je betaalt voor het merk, maar ook voor de technologieën die erin verwerkt zitten. Als je dit apparaat in huis haalt, dan kun je iedere klus met gemak klaren. Wel moet je er rekening mee houden dat je na gebruik alles leeg moet maken en je alleen een oplaadstation voor aan de wand beschikbaar hebt. Hierdoor kan het soms wat extra ruimte in beslag nemen.