Black & Decker WDA315J-QW kruimeldief

Black & Decker WDA315J-QW kruimeldief

Een kruimeldief helpt altijd bij veel verschillende huishoudelijke klussen. Of er nu kruimels op de grond liggen of er ergens stof verzameld is, je kunt met dit apparaat altijd zorgen dat het er weer schoon uitziet. Echter sta je dan al gauw voor een keuze. Er zijn namelijk veel verschillende kruimeldieven te vinden op de markt, die jou ook allemaal iets anders te bieden hebben. Zo ook bij de kruimeldieven van Black & Decker. De Black & Decker WDA315J-QW kruimeldief mag daarom ook niet ontbreken in het maken van een vergelijking.

Black & Decker WDA315J-QWBlack & Decker WDA315J-QW kruimeldief

De Black & Decker kruimelzuiger heeft een rubberen zuigmond, waardoor je niet alleen droog vuil op kunt zuigen maar ook de natte plekken weg krijgt. Zelfs gemorst drinken kan hierdoor meegenomen worden tijdens de schoonmaak. Je kunt hierdoor alle kanten op en zorgt ervoor dat alles weer goed uitziet voor wanneer er visite langskomt. Dankzij de doorzichtige opvangbak weet je ook precies wanneer je deze moet gaan legen en schoonmaken, waardoor je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Binnen een aantal seconden kun je weer genieten van jouw woning.

In de doos

  • Black & Decker WDA315J-QW kruimeldief
  • Handleiding
  • Oplader
  • Rubberen zuigmond voor vloeistoffen

Bediening en onderhoud van de Black & Decker WDA315J-QW

Je hebt weinig kennis nodig van de Black & Decker WDA315J-QW kruimeldief om deze naar behoren te laten werken. Je hoeft hem namelijk alleen maar aan te zetten en het apparaat gaat direct aan de slag. Je hoeft hem dan alleen maar langs het vuil te halen, zodat het vuil opgezogen wordt. Dankzij het rubber hoef je ook niet op te letten waar je hem langs haalt. Het enige waar je dan nog rekening mee moet houden is het kleine beetje onderhoud dat uitgevoerd moet worden.

Het onderhoud is echter ook niet lastig. De kruimeldief van Black & Decker heeft dankzij de doorzichtige opvangbak. Je kunt daarom direct overgaan tot het schoonmaken van de bak. Dit is met slechts een kleine handeling gedaan, waardoor je er niet veel tijd voor kwijt bent. Tevens moet je de accu opladen. Dit kan met de meegeleverde accu. In slechts 10 uur heb je weer een volledig opgeladen accu, waardoor je bij een volgende schoonmaakklus gelijk weer aan de slag kunt. Daarna heb je voor enkele minuten een goede accu die iedere klus kan klaren.

Voor- en nadelen van de Black & Decker WDA315J-QW

Deze draadloze stofzuiger is een veelzijdig apparaat. Het grootste voordeel ervan is dat je niet op hoeft te passen dat je door het nat gaat. De kruimeldief kan immers nat en droog vuil opzuigen zonder dat er schade aangebracht wordt. Er blijft hierbij ook geen vuil achter dankzij de brede zuigmond. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de kruimeldief opbergen in het oplaadstation, zodat deze ook niet in de weg komt te staan. Een nadeel van de kruimelzuiger is wel dat er een relatief lange oplaadtijd is voor de accu. Ook moet je er rekening mee houden dat je misschien niet op alle plekken kunt komen, doordat een kierenzuigmond ontbreekt.

Conclusie

De Black & Decker WDA315J-QW kruimeldief is een eenvoudig apparaat waar je niet te veel voor betaalt. Hierdoor kun je alleen maar genieten van de werking. Ondanks de lange oplaadtijd van de accu heb je wel een krachtig apparaat waar al het vuil mee opgezogen kan worden. Of er nu kruimels op de grond zijn gevallen of drinken gemorst is, je bent met slechts een apparaat klaar met de schoonmaak. Je bespaart jezelf dus veel tijd als je deze in jouw bezit hebt en uiteindelijk hoef je er niet eens veel voor te betalen. Deze mag daarom niet ontbreken bij de vergelijking.