Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger

Blaupunkt heeft veel verschillende apparaten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat huishoudelijke klussen een stuk eenvoudiger worden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets voor op de markt verschenen. In de loop der jaren zijn hier ook robotstofzuigers aan toegevoegd. Met een robotstofzuiger wordt jouw vloer altijd bijgehouden, zonder dat je zelf aan de slag hoeft te gaan. Je moet dan wel een apparaat vinden dat bij jouw huishouden past. Een van de opties die je dan hebt, is de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger. Lees snel verder en ontdek wat deze voor jou kan betekenen.

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Wil je graag dweilen met een robotstofzuiger? Dat kan! De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger is een stofzuiger die niet alleen het vuil van de grond zuigt, maar direct met een vochtige doek er achteraangaat om de vloer te dweilen. Zo wordt ook het hardnekkige vuil verwijderd. Hiervoor hoef je alleen maar het meegeleverde waterreservoir aan te koppelen, zodat het water gebruikt wordt en de vloer er weer schoon uitziet. Je kunt de Blaupunkt robotstofzuiger daarbij geheel naar wens instellen door middel van de app op jouw telefoon. Je ziet hiermee ook waar de draadloze stofzuiger robot zich bevindt, zodat jullie elkaar nooit in de weg lopen.

In de doosBlaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger

 • Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger
 • Handleiding
 • Laadstation
 • Waterreservoir
 • Microvezeldoek
 • Afstandsbediening
 • Batterijen 2x
 • HEPA-filter 2x
 • Motorfilter
 • Zijborstels 4x
 • Reinigingsborstel
 • Magneetstrip

Bediening en onderhoud van de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Voor de bediening kun je de app op jouw telefoon gebruiken. De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger kan namelijk meerdere schoonmaakschema’s hanteren, welke jij instelt. Hiervoor kun je bepaalde tijdstippen aangeven waarin de robotstofzuiger van zijn plaats afkomt. Tevens zou de bediening met Google Home of Amazon Alexa uitgevoerd kunnen worden. Je hoeft dan alleen maar jouw stem te gebruiken en de snoerloze stofzuiger weet wanneer hij aan de slag moet. Ideaal voor wanneer je druk bezig bent en geen tijd hebt om een gewone stofzuiger te gebruiken.

Daarbij is het onderhoud van een robotstofzuiger van Blaupunkt al net zo eenvoudig. Je hoeft namelijk niet heel veel te doen. Zorg ervoor dat het waterreservoir bijgevuld is, zodat er ook gedweild kan worden. Tevens dien je de microvezeldoek schoon te maken en de filters te legen. Zo blijft de robotstofzuiger altijd prestaties leveren en hoef je er niet bang voor te zijn dat er binnen een korte tijd weer stof ligt.

Voor- en nadelen van de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger kent daarbij enkele voordelen. De bediening is hier een van. Je hoeft niet meer op te staan en geniet daarom alleen maar van de eenvoud van een robotstofzuiger. Dankzij het waterreservoir wordt de vloer ook direct gedweild. Je hebt er hierdoor bijna geen omkijken meer naar. Jouw vloer zal altijd blinken als je deze automatische stofzuiger in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat deze robotstofzuiger werkt op basis van GPS. Dit maakt hem iets minder nauwkeurig dan bijvoorbeeld een stofzuiger met lasers. Hij kan hierdoor delen overslaan tijdens de werkzaamheden.

Conclusie Blaupunkt robotstofzuiger

Als je een van de beste robotstofzuigers in huis wilt halen om zo min mogelijk te hoeven doen in het huishouden, dan is de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB robotstofzuiger een goede keuze. De stofzuigrobot zuigt het vuil op en gaat er daarna nog met een vochtige doek langs. Je bent hierdoor niet lang bezig om het huis weer op orde te krijgen. Het enige waar jij je nog druk om hoeft te maken is het onderhoud. Je bent van veel gemakken voorzien, zonder dat je direct de hoofdprijs hoeft te betalen.