Bosch Move BHN14090 kruimeldief

Bosch Move BHN14090 kruimeldief

Bosch gaat al heel wat jaren mee op de markt. De verschillende apparaten kunnen op verschillende manieren helpen in het huishouden, waarbij altijd gemakken en hoogwaardige kwaliteit worden geboden. Dit zorgt ervoor dat je vrijwel niets meer hoeft te doen om het huis toch naar wens te hebben. Wanneer je gaat kijken naar de kruimeldieven kom je er al snel achter dat je heel wat keuzes te maken hebt. Want welke kruimeldief past nou precies bij jou? De Bosch Move BHN14090 kruimeldief kan hier een van zijn.

Bosch Move BHN14090 kruimeldiefBosch Move BHN14090 kruimeldief

Aan een stuk door veel verschillende delen van het huis kruimelvrij maken. Dat is waar de Bosch Move BHN14090 kruimeldief voor staat. De goedkope kruimeldief heeft een 14 Volt accu, waardoor je niet teleurgesteld gaat worden. Daarbij worden er een aantal handige accessoires meegeleverd, waardoor ook de moeilijk bereikbare plekken meegenomen kunnen worden. Je hoeft dan alleen nog maar te wisselen en de stofopvangbak regelmatig leeg te maken, zodat je de zuigkracht behoudt. Uiteindelijk kun je alleen nog maar genieten van de eindresultaten die er behaald zijn.

In de doos

  • Bosch Move BHN14090 kruimeldief
  • Handleiding
  • Laadkabel
  • Kierenzuigmond

Bediening en onderhoud van de Bosch Move BHN14090

Net als met Bosch stofzuigers, werkt ook dit model erg eenvoudig. Als je met de Bosch kruimeldief aan de slag wilt, moet de accu opgeladen worden. Je kunt hiervoor de laadkabel gebruiken die meegeleverd wordt. In een korte tijd is de batterij opgeladen en kun je gaan beginnen. Je kunt voor de basis gaan, maar ook voor de kierenzuigmond kiezen. Zo bepaal je zelf of je de moeilijk bereikbare plekken mee gaat pakken en pas je de schoonmaak geheel aan jouw wensen aan. Wanneer de indicator aangeeft dat de batterij bijna leeg is, hang je hem direct weer aan de lader.

Na de werkzaamheden hoef ook bijna geen onderhoud te plegen aan de Bosch Move BHN14090 kruimeldief. Je hebt de opvangbak die geleegd moet worden, zodat je de zuigkracht behoudt. Ook moet je bekijken of het filter schoongemaakt moet worden om een betere zuigkracht te behouden. Wanneer je dit allemaal regelmatig uitvoert, kun je altijd van de kruimeldief genieten. En vergeet uiteraard niet om de accu weer op te laden, zodat je bij een volgende schoonmaak aan een stuk door kunt met stofzuigen. Je wilt immers niet steeds moeten stoppen, maar alles in een keer schoongemaakt hebben.

Voor- en nadelen van de Bosch Move BHN14090

De Bosch Move BHN14090 kruimeldief kent daarbij enkele voordelen. Je hebt een veelzijdig apparaat te pakken waarmee je meer kunt dan alleen de kruimels van de grond halen. Je kunt namelijk ook de moeilijk bereikbare plekken meepakken. De kierenzuigmond helpt jou hierbij. Daarbij geeft de kruimeldief zelf aan wanneer de accu leeg dreigt te raken. Je kunt er daarom direct op in spelen en ervoor zorgen dat de kruimeldief weer klaar is voor een volgend gebruik. Een nadeel van deze kruimelzuiger van Bosch is het feit dat er geen ophangbeugel wordt meegeleverd. Je kunt de kruimeldief daarom niet automatisch opladen door hem aan de muur te bevestigen, maar moet met een losse kabel aan de slag. Deze kabel wil nog wel eens kwijtraken. Echter hoef je voor deze prijs niet te klagen over dit nadeel.

Conclusie Bosch kruimeldief

De Bosch Move BHN14090 kruimeldief is voor de prijs een van de betere kruimeldieven. Je hebt er weinig omkijken naar en het apparaat zorgt ervoor dat je de schoonmaakklussen eenvoudiger kunt klaren. Je hoeft er vrijwel niets meer aan te doen en zorgt ervoor dat je zonder stof en kruimels op de vloer rond kunt lopen. Deze accu stofzuiger mag daarom zeker niet ontbreken in het maken van een vergelijking voor een nieuwe kruimelzuiger. Een ander model om in je vergelijking mee te nemen is de Move BHN1840L.