Bosch Move BHN1840L kruimeldief

Bosch Move BHN1840L kruimeldief

Bosch heeft al veel verschillende apparaten op de markt gebracht die met veel klussen kunnen helpen. Niet alleen de powertools om de zware klussen te doen, maar ook apparaten voor binnenshuis. De kleinere schoonmaakklussen, en dan met name de kruimels stofzuigen, kun je daarom doen met een van de kruimeldieven van Bosch. Als je dan gaat kijken naar de modellen, dan vind je veel verschillende varianten. Een van de opties waar je naar zou kunnen kijken is de Bosch Move BHN1840L kruimeldief. Wat deze kruimelzuiger te bieden heeft, vind je hieronder.

Bosch Move BHN1840L kruimeldiefBosch Move BHN1840L

De Bosch Move BHN1840L kruimeldief heeft een krachtige 18 volt accu waar je voor een lange tijd mee kunt zuigen. In 40 minuten zorg jij ervoor dat er geen kruimels meer op de vloeren en meubels liggen. Daarbij krijg je verschillende opzetstukken bijgeleverd waardoor ook plinten en de auto geen probleem meer zijn. De grote stofopvangbak geeft jou de gelegenheid om alle schoonmaakklussen uit te voeren voor de leging. Zorg er wel voor dat je deze regelmatig leegt, zodat de hoge zuigkracht behouden kan worden.

In de doos

  • Bosch Move BHN1840L kruimeldief
  • Handleiding
  • Oplaadkabel
  • Uitwasbaar filter
  • Kierenzuigmond

Bediening en onderhoud van de Bosch Move BHN1840L

De Bosch kruimeldief kent geen hele moeilijke bediening. Je kunt namelijk met een druk op de knop beginnen met stofzuigen, waarvoor je alleen maar hoeft te wisselen tussen de kierenzuigmond en het normale opzetstuk. Zo pas je jouw kruimeldief helemaal aan de werkzaamheden aan en zorg je ervoor dat jouw huis weer schoon is. Aan het einde van de schoonmaak kun je de opvangbak legen. Dit doe je wederom met een druk op de knop, waardoor het geen moeite kost. Ook kun je het filter regelmatig uitwassen, zodat fijnstof geen kans krijgt om terug de ruimte in te blazen.

Voor- en nadelen van de Bosch Move BHN1840L

Het is daarbij goed om te kijken wat de voordelen van de Bosch Move BHN1840L kruimelzuiger zijn. In tegenstelling tot veel andere kruimeldieven kun je voor een langere tijd met het apparaat aan de slag. Met een opgeladen accu kun je namelijk 40 minuten zuigen voordat de accu leeg is. Dankzij de batterij indicator weet je ook precies wanneer deze leeg dreigt te raken en kun je er eenvoudig op inspelen. Daarbij ben je altijd verzekerd van een hoge zuigkracht. Daarbij kun je ook alle moeilijk bereikbare plekken snel meenemen.

Als je deze redelijke goedkope kruimeldief van Bosch aanschaft, moet je er wel rekening mee houden dat er geen wandhouder meegeleverd wordt. Je moet daarom wel ruimte vrijmaken om de kruimeldief neer te zetten. Tevens laad je het apparaat alleen op via een oplaadkabel. Dit zorgt er sneller voor dat je de kabel kwijtraakt en is ook gevoeliger voor schade. Echter hoef je het voor de prijs niet te laten en vallen deze minpunten hierdoor ook al gauw in het niet. Voor enkele tientjes heb je de snoerloze stofzuiger namelijk al in huis.

Conclusie Bosch kruimeldief

De Bosch Move BHN1840L kruimelzuiger een goede oplossing wanneer je vaak kruimels en klein afval hebt liggen en hiervoor niet steeds met een gewone of steelstofzuiger van Bosch aan de slag wilt gaan. De kruimeldief kan bij veel plekken komen waar je normaal gesproken niet bij komt met een groot apparaat. Hierdoor heb je alle schoonmaakklussen sneller uitgevoerd. Echter moet je er wel ruimte voor hebben. Doordat er geen wandhouder meegeleverd wordt, is het namelijk niet heel eenvoudig om het apparaat niet in de weg te hebben staan. Zorg er daarom voor dat je alle mogelijke modellen met elkaar gaat vergelijken voor de beste keuze. Een ander model wat je zou kunnen overwegen is de Bosch UniversalVac18.