Bosch Readyy’y BBH2P163R steelstofzuiger

Bosch Readyy'y BBH2P163R steelstofzuigerBosch Readyy’y BBH2P163R steelstofzuiger | Het Duitse merk Bosch heeft meerdere soorten steelstofzuigers in het assortiment. Je kunt bij dit bedrijf voor topklasse modellen met alles er op en er aan. Maar ook als je wat minder van je budget wilt spenderen aan een steelstofzuiger kun je bij dit merk terecht. De goedkoopste draadloze steelstofzuiger binnen het assortiment van deze Duitse producent is de Bosch Readyy’y BBH2P163R. Dit is het basismodel onder de basismodellen. Vaak wordt wat neerbuigend gedaan wanneer het gaat over de goedkoopste optie, maar voor een lagere prijs kun je nog altijd een prima steelstofzuiger aanschaffen. Bovendien kan dit basismodel net iets meer dan andere basismodellen. Benieuwd naar wat deze accu stofzuiger allemaal kan en of deze de moeite waard is? Lees dan snel verder!

Bosch Readyy’y BBH2P163R overzicht

Zoals je misschien wel weet, is het unieke aan een steel stofzuiger dat deze geen gebruik maakt van een snoer of zak. Waar je bij een gewone stofzuiger een heel apparaat achter je aan moet sleuren tijdens het schoonmaken, is dit bij een steelstofzuiger niet het geval. Aan de hand van een accu kun je draadloos stofzuigen. In het geval van de Bosch Readyy’y BBH2P163R kun je zo’n 25 minuten aan één stuk stofzuigen voordat de accu opgeladen moet worden. Let op: hierbij gaat het om de normale stand. De draadloze stofzuiger heeft tevens een streepje voor op andere basismodellen dankzij de hogere spanning van de accu. Hierdoor bezit deze goedkope steelstofzuiger meer kracht in vergelijking met andere snoerloze stofzuigers uit deze prijsklasse. Tevens is deze snoerloze steelstofzuiger voorzien van een kruimeldief, aan de hand waarvan je eenvoudig kleine restjes en dergelijken kunt opzuigen. Dit is een mate van flexibiliteit die niet ieder basismodel heeft. Het apparaat is geschikt voor harde vloeren en laagpolige tapijten.

In de doos

 • Bosch Readyy’y BBH2P163R
 • Handleiding
 • Oplader

Installatie van de Bosch Readyy’y BBH2P163R

Het fijne aan de het model is dat je weinig tijd kwijt zult zijn aan het installeren van deze accu steelstofzuiger. In feite zit het apparaat al geheel in elkaar in de doos. Er is dan ook geen handleiding inbegrepen.

Technische specificaties

 • Bediening: handmatig
 • Wendbaarheid: zeer goed
 • Geschikt voor: harde vloeren, laagpolige tapijten
 • Gemiddelde batterijduur: 25 minuten
 • Afmetingen (H x B x L): 116 x 26,5 x 13,6 cm
 • Gewicht: 2,9 kg
 • Geluidsniveau: 82 dB
 • Type opvang: zonder zak
 • Type uitblaasfilter: Airclean
 • Kleur: wit
 • Materiaal: kunststof

Voordelen van de Bosch Readyy’y BBH2P163R

De Readyy’y BBH2P163R valt meteen op als basismodel door de kracht waarover het beschikt. Daarnaast is deze steel stofzuiger zeer wendbaar, wat het gebruik ervan fijner maakt. Ben je eigenaar van een huisdier? Hoe erg het dier ook in de rui is, deze Bosch steelstofzuiger kan goed omgaan met dierenharen. Deze draadloze steelstofzuiger is tot slot ook goed geschikt voor het stofzuigen onder lage meubels.

Nadelen van de Bosch Readyy’y BBH2P163R

Deze snoerloze steelstofzuiger van Bosch beschikt tevens over een aantal nadelen. Ten eerste kun je maar 25 minuten aan één stuk stofzuigen met de accu. Dit is oké, maar het kan beter. Het maximale geluidsniveau van deze stofzuiger ligt rond de 80 dB. Dit is vrij luid, wat onaangenaam kan zijn. Tevens zit er geen parketborstel inbegrepen, waardoor je voorzichtig moet zijn tijdens het stofzuigen om krassen en dergelijken te voorkomen. Tot slot duurt het soms lang om de accu op te laden.

Conclusie

Voor een basismodel is de Bosch Readyy’y BBH2P163R een redelijke keuze. Je kunt er prima mee stofzuigen en het apparaat kan goed omgaan met dierenhagen. Echter kun je maar 25 minuten stofzuigen voordat de accu leeg is en zit er geen parketborstel inbegrepen. Er zitten dus enkele nadelen aan deze draadloze stofzuiger. Wegen deze op tegen de voordelen en de lage prijs? Dat is geheel aan jou.