Bosch UniversalVac18 kruimeldief

Bosch UniversalVac18 kruimeldief

Bosch verbaast iedere keer weer. Wanneer je denkt dat er niets nieuws meer gemaakt kan worden om te helpen bij het huishouden, brengt de fabrikant wel weer een nieuwer model op de markt waarin nog meer innovaties zijn toegepast. Dit is ook goed te zien bij de verschillende kruimeldieven. Alle varianten brengen wel weer iets anders met zich mee en kunnen jou weer op een andere manier helpen. Zo ook als je gaat kijken naar de Bosch UniversalVac18 kruimeldief. Onderstaande informatie toont aan waarom deze niet vergeten mag worden.

Bosch UniversalVac18Bosch UniversalVac18 kruimeldief

Heb je een gewone stofzuiger van Bosch en wil je soms even snel wat vuil wegzuigen? Kijk dan eens naar de Bosch UniversalVac18 kruimeldief. Dit is een krachtig apparaat dat met een compleet pakket geleverd wordt. Je krijgt namelijk alle borstels in huis die ervoor zorgen dat de schoonmaak uitgevoerd kan worden. Dankzij de krachtige accu kun je ook voor langere tuin gaan zuigen en zal het stof door een filter gehaald worden. De filters hebben een flexibel frame, waardoor deze schoon te maken zijn. Dankzij het lichte gewicht sleep je hem overal mee naar toe en kun je ervoor zorgen dat jouw huis er altijd schoon uitziet. Deze krachtige kruimelzuiger helpt jou met iedere klus.

In de doos

  • Bosch UniversalVac18 kruimeldief
  • Handleiding
  • 18 Volt 2,5 Ah Li-ion accu
  • Lader
  • Borstelmondstuk
  • Spleetmondstuk
  • Vloermondstuk
  • Verlengingsbuis

Bediening en onderhoud van de Bosch UniversalVac18

De Bosch UniversalVac18 kruimeldief moet een opgeladen accu hebben om aan de slag te kunnen gaan. Hiervoor kun je hem aan de meegeleverde accu hangen. Binnen 45 minuten is de accu opgeladen en kun je aan de slag. Hiervoor hoef je alleen maar een knop in te drukken en de opzetstukken te wisselen tijdens de schoonmaak. Zo zorg je ervoor dat de kruimeldief geheel aan jouw schoonmaak aangepast wordt en je het beste resultaat kunt behalen.

Wat betreft het onderhoud heb je er ook bijna geen omkijken meer naar. De kruimeldief van Bosch kent een filter dat regelmatig schoongemaakt moet worden. Dit wordt aangegeven via een indicatorlampje. Ook de accu moet na iedere keer weer opgeladen worden. Je wilt bij een volgende schoonmaak immers niet voor verrassingen komen te staan. Vergeet dan ook niet om de opvangbak leeg te maken. Wanneer deze vol raakt, raak je ook een deel van de zuigkracht kwijt. Hiermee blijft vuil weer op de grond liggen en dit wil je te allen tijde voorkomen.

Voor- en nadelen van de Bosch UniversalVac18

De Bosch kruimelzuiger is een compacte snoerloze stofzuiger waar een goede accu bij te vinden is. Deze accu krijg je cadeau na de registratie en kun je zelfs op andere apparaten van de fabrikant gebruiken. Je komt hiermee nooit zonder accu te zitten. Ook heb je filters met een flexibel frame tot jouw beschikking. Dit maakt de schoonmaak van het filter veel eenvoudiger dan wanneer je een andere kruimeldief in handen hebt.

Ondanks de krachtige accu en de grote hoeveelheid aan borstels die meegeleverd worden, kun je met de Bosch UniversalVac18 kruimeldief geen dierenharen opzuigen. Als je huisdieren in huis hebt, kan het dus nog wel eens lastig worden en moet je toch naar andere hulpmiddelen op zoek gaan. Desondanks kun je er veel kanten mee op en is het een kwalitatief goede machine.

Conclusie Bosch kruimeldief

Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. De Bosch UniversalVac18 kruimeldief is een veelzijdig apparaat met een krachtige accu. De mogelijkheden met deze kruimeldief zijn eindeloos en je hebt er weinig omkijken meer naar. Je hebt altijd een compleet pakket in handen waar je jarenlang mee vooruit kunt en waarmee jouw huis weer schoon blijft. Er zullen geen kruimels meer op de grond blijven liggen. Met de aanschaf van deze handstofzuiger koop je een van de beste kruimelzuigers van dit moment. Een ander model wat misschien het overwegen waard is is de Move BHN14090.