De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger

De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F luchtontvochtiger

Wanneer jouw woning altijd van vocht is voorzien, dan kan het lastig zijn om dit door middel van ventilatie te verwijderen. Hoewel je alle ramen en deuren tegen elkaar openzet, merk je al gauw dat er weinig verandering in komt. Met een luchtontvochtiger kun je hier verandering in brengen. De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F is hier een voorbeeld van. Deze ontvochtiger kan binnen een korte tijd zorgen dat jouw ruimte weer van een goed binnenklimaat is voorzien en een stuk frisser gaat ruiken. Doordat het een kleine investering is die een lange tijd meegaat, kun je alleen nog maar gaan genieten.

De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F

De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F kan tot 16 liter per dag aan vocht uit de lucht verwijderen, waardoor ruimtes tot 30 vierkante meter behandeld kunnen worden. Dankzij het moderne design plaats je hem eenvoudig in jouw interieur en ga je merken dat je er weinig last van gaat hebben. Ook kun je kiezen om deze bij de was te plaatsen, waarna de wasdroogfunctie ervoor zorgt dat jouw was binnen de kortste keren weer gedroogd is. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het juiste onderhoud uitvoeren, zodat het apparaat zijn werk kan blijven doen.

In de doos

  • De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F

Zodra je de De’Longhi luchtontvochtiger op zijn plek hebt gezet en hebt voorzien van stroom start het apparaat vanzelf. De luchtontvochtiger kun je eventueel nog in een van de standen te zetten, zodat ook jouw was volledig wordt gedroogd. Je zou de ontvochtiger eventueel aan een afvoerslang kunnen aansluiten. Hierdoor hoef je de watertank niet meer leeg te maken. Doe je dit niet, dan is het een kwestie van het reservoir leegmaken wanneer de ontvochtiger dit aangeeft. Ook moet je de stoffilter even schoonmaken zodat de lucht gereinigd kan blijven worden.

Voor- en nadelen van de De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F

De De’Longhi Tasciugo AriaDry DEX216F wordt altijd geleverd met een dubbel afvoersysteem. Hiermee kun je het water constant af laten voeren, zodat je de lucht kunt blijven ontvochtigen. Het hoeft daarom niet altijd met de watertank te gebeuren. Tevens is er een geïntegreerd handvat te vinden, waardoor je de luchtontvochtiger kunt verplaatsen wanneer jij dit nodig vindt. Een ander groot voordeel is de nieuwste technologie, waarmee je de luchtontvochtiger ook in de slaapkamer goed kunt gebruiken. Houd er wel rekening mee dat de watertank vrij klein is, waardoor je hem regelmatig moet legen.

Conclusie De’Longhi luchtontvochtiger

Weinig poespas, maar toch genieten van een goed binnenklimaat en droog wasgoed. Dat is waar dit klimaatsysteem voor thuis voor staat. Ondanks dat de luchtontvochtiger van weinig functies is voorzien kun je er toch alle kanten mee op. Je bepaalt zelf waar je het apparaat plaatst en of je hem aan de afvoer koppelt, waardoor je jouw eigen gemakken kunt bepalen. Daarbij hoef je ook nooit veel geld kwijt te zijn. Voor slechts een laag bedrag kun je het apparaat al in handen hebben en ervoor zorgen dat het klimaat in jouw huis weer op peil is.