Dirt Devil Blade DD767-1 steelstofzuiger

Dirt Devil Blade DD767-1 steelstofzuigerDirt Devil Blade DD767-1 steelstofzuiger | Soms wordt er wat neerbuigend gedaan over een basismodel draadloze steelstofzuiger. Echter is het nu eenmaal zo dat niet iedereen even veel geld wilt spenderen aan dit type stofzuiger. Soms is dit uit noodzaak, andere keren wordt dit gezien als een onderdeel waarop bespaard kan worden. En gedeeltelijk gaat deze ballon ook wel op. Want op het gebied van basismodellen zijn er genoeg varianten te vinden die voor weinig geld prima schoon kunnen maken. Het is niet voor niets dat in de Top 5 beste verkochte steelstofzuigers van dit moment ook basismodellen te vinden zijn. De Dirt Devil Blade DD767-1 is zo’n basismodel. Dirt Devil is een merk dat gespecialiseerd is in inventieve en solide steelstofzuigers voor een redelijke prijs.

Deze draadloze stofzuiger is het basismodel. Dat wil zeggen: dit is de goedkoopste steelstofzuiger binnen hun assortiment. Maar zoals in de introductie al gesteld wordt, hoeft het niet per se zo te zijn dat een basismodel niet goed zijn functie kan uitoefenen. Hoe zit dit bij de Blade DD767-1? Hieronder gaan we dieper in op deze steel stofzuiger en al zijn functies.

Dirt Devil Blade DD767-1 overzicht

Goedkoop is soms duurkoop, maar als je een basismodel steelstofzuiger aanschaft met wat extra functies kom je al een eind. Ten eerste het belangrijkste: de Blade 767-1 levert je een goed schoonmaakresultaat op. Door het gebrek aan snoer en zak is deze stofzuiger tevens zeer fijn qua gebruik. De wendbaarheid is goed. Tevens is deze draadloze steelstofzuiger geschikt voor dierenharen. Ideaal voor eigenaren van huisdieren.

Wat een hoge mate van flexibiliteit aan deze accu stofzuiger geeft, is de los te koppelen kruimelzuiger. Ideaal voor kleine hoopjes vuil of vuil op moeilijke te bereiken plaatsen. Hogere plekken zijn tevens goed te bereiken dankzij de verlengsteel. Aan de hand van de accu kun je 35 minuten aan één stuk door stofzuigen. Voor een basismodel is dit best een lange duur. Zowel harde vloeren als laagpolige tapijten kunnen prima schoon gemaakt worden aan de hand van deze zuigmachine.

In de doos

 • Dirt Devil Blade DD767-1
 • Handleiding
 • Zachte afstofborstel
 • Oplader

Installatie van de Dirt Devil Blade DD767-1

Door de bijgeleverde handleiding nauwkeurig te volgen, zal het in elkaar zetten van de draadloze stofzuiger geen probleem zijn. Zowel tekst als illustraties kunnen gebruikt worden om de installatie tot een goed einde te brengen. Lees tevens goed door hoe de borstel verwisseld moeten worden voor optimaal gebruiksgemak.

Technische specificaties

 • Bediening: handmatig
 • Wendbaarheid: zeer goed
 • Geschikt voor: harde vloeren, laagpolige tapijten
 • Gemiddelde batterijduur: 35 minuten
 • Afmetingen (H x B x L): 109 x 26 x 24 cm
 • Gewicht: 2,9 kg
 • Geluidsniveau: 76 dB
 • Type opvang: zonder zak
 • Type uitblaasfilter: microfilter
 • Kleur: grijs en rood
 • Materiaal: kunststof

Voordelen van de Dirt Devil Blade DD767-1

Door zijn flexibiliteit heeft de Dirt Devil steelstofzuiger een streepje voor op de concurrentie. Zo is er de geïntegreerde kruimelzuiger, welke lost te koppelen valt. Vele ondergronden zijn schoon te maken aan de hand van deze steel stofzuiger: harde vloeren, laagpolige tapijten, traptreden, het interieur van een auto, plinten, vensterbanken en dergelijken. Het schoonmaakresultaat is goed en het gebruik is aangenaam. Het model is daarnaast ook geschikt voor het opzuigen van dierenharen.

Nadelen van de Dirt Devil Blade DD767-1

Deze snoerloze stofzuiger is ietwat luid. Er is geen oplaadstation inbegrepen, de accu dient opgeladen te worden middels een stopcontact. Tot slot gaat de accu sneller leeg wanneer je gebruik maakt van de turbostand.

Conclusie

Door de flexibiliteit en het goede schoonmaakresultaat is de Dirt Devil Blade DD767-1 een prima keuze als je op zoek bent naar een solide basismodel. De extra functies maken van deze goedkope steelstofzuiger geen typisch basismodel.