Dyson 360 Eye robotstofzuiger

Dyson 360 Eye robotstofzuiger

Dyson is een bekende fabrikant die al in veel verschillende huishoudens voorkomt. De huishoudelijke apparaten van het merk zijn erg in trek vanwege de eenvoud en de hoogwaardige kwaliteit die er geleverd wordt. Dyson heeft daarbij ook altijd verschillende vernieuwingen toegevoegd, zodat er meegegaan wordt met de tijd. Dit is ook goed terug te zien in het assortiment van de fabrikant. Naast Dyson steelstofzuigers zijn er nu ook robot stofzuigers te vinden. Een van de nieuwste modellen die er te vinden is, is de Dyson 360 Eye robotstofzuiger. Lees verder en ontdek waarom deze robotstofzuiger in jouw woning thuis zou kunnen horen.

Dyson 360 Eye robotstofzuigerDyson 360 Eye robotstofzuiger

Als je een alziend oog wilt hebben, dan is de Dyson 360 Eye robotstofzuiger jouw beste vriend. De draadloze stofzuiger heeft namelijk een panoramische camera, welke tijdens de werkzaamheden voortdurend draait om de ruimte in kaart te brengen. Hierdoor hoeft er geen enkele plek meer overgeslagen te worden en kan er tevens voor gezorgd worden dat de obstakels ontweken kunnen worden. De sterke zuigkracht en de systematische schoonmaakroute zorgen ervoor dat er met veel efficiëntie aan de slag wordt gegaan. In combinatie met de bediening via de app ben je daarom van alle gemakken voorzien en wordt het huishouden weer eenvoudig.

In de doos

  • Dyson 360 Eye robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Laadstation

Bediening en onderhoud van de Dyson 360 Eye robotstofzuiger

De bediening van deze robotstofzuiger van Dyson gebeurt aan de hand van een app. Met jouw smartphone kun je daarom alle gewenste instellingen plaatsen. Hier zijn meerdere schoonmaakschema’s in te vinden, waarbij je ook bepaalt op welke tijdstippen de robot stofzuiger aan de slag gaat. Je hoeft de robot daarom niet om je heen te hebben rijden als je aan het werk bent. Je bepaalt helemaal zelf wanneer deze aan de slag gaat en op welke manier je de schoonmaak uit gat laten voeren door het apparaat.

De Dyson 360 Eye robotstofzuiger onderhoud is daarbij erg eenvoudig. Wanneer de accu leeg is, gaat deze namelijk automatisch terug naar het laadstation om de batterij weer vol te krijgen. Daarbij hoef je ook vrijwel niet om te kijken naar de andere onderdelen. Het stoffilter moet eens in de zoveel tijd schoongemaakt worden en je moet ervoor zorgen dat het vuil niet weer opnieuw de ruimte in geblazen wordt. Zo voorkom je dat je alsnog niet de goede resultaten behaalt.

Voor- en nadelen van de Dyson 360 Eye robotstofzuiger

De Dyson 360 Eye robotstofzuiger kent enkele voordelen die niet bij andere modellen terug te vinden zijn. Zo heb je het ‘alziend oog’ waardoor de ruimte voortdurend in de gaten gehouden wordt. Daarbij is de snoerloze stofzuiger ook voorzien van rupsbanden, waardoor drempels geen probleem meer vormen. De stofzuiger robot rijdt daarom altijd door de ruimtes heen en zorgt dat alles schoon wordt. Dankzij de app kun je hem ook in de gaten blijven houden en weet je precies waar het apparaat zich op dat moment bevindt.

Je moet wel rekening houden met een fors prijskaartje bij de aanschaf van deze automatische stofzuiger. De fabrikant rekent namelijk een hoog bedrag om deze goede robotstofzuiger in het bezit te kunnen krijgen en dit moet dus wel bij jouw budget passen.

Conclusie

Ondanks de hoge prijs is de Dyson robotstofzuiger een goede keuze voor ieder gezin. De robotstofzuiger is voorzien van alle nieuwste technologieën en zorgt er daarmee voor dat je altijd een schoon huis gaat krijgen. Je kunt alles vanaf een afstand in de gaten houden en hoeft dus niet meer aan de slag te gaan met extra apparaten om hetzelfde resultaat te bereiken. Met de Dyson 360 Eye robot stofzuiger ben je dus van alle gemakken voorzien.