Dyson 360 Heurist robotstofzuiger

Meer en meer mensen willen zoveel mogelijk gemakken hebben binnen het huishouden. De schoonmaak is bij velen geen favoriete bezigheid en daarnaast kan een druk werkschema ervoor zorgen dat dit er wel eens bij in schiet. Terwijl het hebben van een schoon huis wel veel voordelen voor de gezondheid op kan leveren. Om de vloer schoon te maken, kan een robotstofzuiger een goede keuze zijn. Een van de robotstofzuigers om naar te kijken is de Dyson 360 Heurist. Hieronder lees je daarom alles over de stofzuiger en of deze de moeite waard is om aan te schaffen.

Dyson 360 Heurist robotstofzuiger overzicht

Dyson 360 Heurist robotstofzuigerDe Dyson 360 Heurist robotstofzuiger is een stofzuiger die jou van alle gemakken voorziet. De stofzuiger zorgt met behulp van slimme lasers dat het apparaat precies weet wat er allemaal in de ruimte staat, waardoor niets wordt overgeslagen. Met behulp van de app kun je alle werkzaamheden goed bijhouden en weet je ook welke map er gemaakt is van de ruimte. De app zorgt er tevens voor dat je de zuigkracht aan kunt passen. Jij hoeft vrijwel niet meer om te kijken naar het apparaat en kunt toch genieten van een schone vloer.

In de doos

 • Dyson 360 Heurist
 • Oplaadstation

Installatie en bediening van de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger

Voordat je de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger in gebruik kunt nemen moet je het oplaadstation op de juiste plaats zetten. De stekker steek je in het stopcontact en je plaatst de robotstofzuiger hierin. Ook download je de app, waarin je de schoonmaakprogramma’s in kunt stellen. Door alle instellingen te plaatsen begint de robotstofzuiger met het in kaart brengen van de ruimte. Vanaf dat moment heb je er vrijwel geen omkijken meer naar. Je kunt de instellingen wel veranderen door middel van de app. Er zijn daarom geen knoppen te vinden op de robotstofzuiger zelf.

Technische specificaties

 • Stofopname: zuigmond en middenborstels
 • Geschikt voor: Tapijt, donkere vloeren, drempels
 • Dierenharen: Ja
 • Schoonmaakroute: Systematisch
 • Geluidsniveau: 80 dB
 • Stroomvoorziening: Accu
 • Maximale zuigoppervlakte: 37 vierkante meter
 • Volume-opvang: 0,33 liter
 • Instelbaar: Via de app

Voor- en nadelen van de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger

Een van de voordelen van de Dyson robotstofzuiger is dat deze gebruik maakt van slimme lasers. Deze zorgen ervoor dat er een virtuele kaart aanwezig is van de ruimte, zodat de robotstofzuiger niets overslaat en obstakels vermijdt. Zodra de stofzuiger leeg is, zal deze automatisch naar het oplaadstation teruggaan. Het schoonmaakprogramma wordt hervat zodra de batterij vol is. Daarnaast is de stofzuiger geschikt voor mensen met allergieën vanwege de HEPA-filter en kan deze ook dierenharen meenemen. Een nadeel ervan is echter dat de robotstofzuiger veel lawaai kan maken.

Conclusie

De Dyson 360 Heurist robot stofzuiger is een stofzuiger die zijn werk te allen tijde goed doet. Het apparaat maakt hiervoor een virtuele kaart van de ruimte, waardoor deze precies weet wat er allemaal moet gebeuren. Door middel van de app kun je alles bijhouden en eventueel instellingen plaatsen, zodat je van alle gemakken bent voorzien. Wanneer de accu leeg is, zal deze automatisch terugkeren naar het oplaadstation. Binnen een korte tijd is de accu vol en kan de robotstofzuiger het schoonmaakprogramma hervatten. Je kunt daarbij tijdschema’s instellen, waardoor de stofzuiger de vloer schoonhoudt op de momenten dat het jou het beste uitkomt.