Dyson V7 Trigger kruimeldief

Dyson V7 Trigger kruimeldief

Dyson brengt regelmatig stofzuigers op de markt en ieder model is weer populair. Dit komt voornamelijk door de hoogwaardige kwaliteit die er keer op keer geleverd wordt. Zo kun je niet alleen de gewone stofzuigers vinden, maar ook steelstofzuigers en kruimeldieven. Daarbij combineert de fabrikant vaak verschillende modellen, zodat je altijd een alles-in-een oplossing te pakken hebt. Een van de modellen waar je naar zou kunnen kijken is de Dyson V7 Trigger kruimeldief. Deze Dyson steelstofzuiger met geïntegreerde kruimelzuiger zorgt ervoor dat je altijd voorzien bent van een goed huishoudelijk apparaat.

Dyson V7 Trigger kruimeldief

Dyson V7 Trigger kruimeldief

De Dyson V7 Trigger kruimeldief is een steelstofzuiger met een licht gewicht. Hierdoor kun je door het hele huis heen en hoef je geen zware stofzuiger de trap op te tillen. Je hebt binnen een korte tijd alles weer goed schoon en kunt de steelstofzuiger direct als kruimeldief gebruiken. Hiervoor hoef je namelijk alleen maar de steel eraf te halen. Het kleine apparaat heb je dan direct in handen voor de snelle schoonmaak. Daarbij worden zelfs dierenharen meegenomen, waardoor allergieën en andere stoffen geen kans meer krijgen om te ontwikkelen. Met de Dyson V7 Trigger kruimeldief heb je altijd een complete oplossing te pakken.

In de doos

  • Dyson V7 Trigger kruimeldief
  • Handleiding
  • Oplaadstation
  • Turbozuigmond
  • Kierenzuigmond
  • Plumeauborstel
  • Borstel voor dierenharen

Bediening en onderhoud van de Dyson V7 Trigger

Is het een steelstofzuiger of kruimelzuiger? Allebei! Deze kruimeldief van Dyson is eenvoudig te bedienen. Je bepaalt eerst of je aan de slag gaat met de steelstofzuiger zelf of alleen de kruimeldief. Hiervoor kun je met een handeling het apparaat uit elkaar halen. Daarna is het een kwestie van de knop indrukken en het apparaat gaat aan de slag. Vergeet daarbij niet om de zuigkracht te regelen. Zo zorg je ervoor dat iedere schoonmaak eenvoudig uit te voeren wordt en het resultaat is wat jij voor ogen had.

Als je dan gaat kijken naar het onderhoud dan hoef je ook niet veel te doen aan de Dyson V7 Trigger kruimeldief. De kruimeldief heeft een stofopvangbak die geleegd moet worden na gebruik. Je hoeft dit niet bij iedere klus te doen, maar het is wel aan te raden om dit regelmatig uit te voeren. Ook moet je de accu weer opladen. Hiervoor hang je hem aan het oplaadstation, waarna je na 3,5 uur weer aan de slag kunt met de schoonmaak.

Voor- en nadelen van de Dyson V7 Trigger

De Dyson V7 Trigger kruimeldief kent enkele voordelen ten opzichte van andere apparaten. Zo heb je altijd een compleet pakket te pakken. Je krijgt verschillende opzetstukken meegeleverd, zodat iedere klus een fluitje van een cent wordt. Tevens is de steelstofzuiger multifunctioneel door het bevatten van een kruimeldief, waardoor je zelf gaat bepalen hoe je de kruimels van de grond gaat halen. Wanneer je veel dierenharen in huis hebt liggen is het niet alleen handig om deze op te zuigen, maar worden ze ook direct in de filter opgenomen. Zo krijgt niets meer kans. Een nadeel is het geluidsniveau. Dit kan door sommige mensen als storend worden ervaren.

Conclusie Dyson kruimeldief

De Dyson V7 Trigger kruimelzuiger is een multifunctioneel apparaat dat eigenlijk niet meer mag ontbreken in jouw woning. Als je het budget ervoor hebt, is het een echte aanrader. Het apparaat doet wat het belooft en zal daarbij ook niet in zuigkracht verminderen. Je hoeft er alleen nog maar voor te zorgen dat de accu opgeladen is. Daarna is het alleen nog genieten van de prestaties die er geleverd worden en je gaat te allen tijde een schoon huis ervaren. Na de Dyson V7 Trigger kruimeldief wil je niets anders meer. Een van de beste kruimeldieven van nu.