Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger

Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger

Als je de schoonmaak aan het doen bent, kom je er al snel achter dat het lichamelijk veel van je vergt. Jouw spieren kunnen namelijk pijnlijk worden bij een groot huis en de stofzuiger moet toch iedere keer weer met je meegenomen worden naar de volgende ruimte. Hier kan verandering in gebracht worden. Je kunt namelijk aan de slag gaan met een robotstofzuiger van Ecovacs. Deze zorgt ervoor dat je geen vuil meer op de vloer hebt. Je moet dan wel een goed model voor jouw huishouden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger. Lees hieronder waarom deze niet vergeten mag worden.

Ecovacs Deebot Slim2 Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger

De Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger is een basis stofzuigrobot die het stofzuig- en dweilwerk in jouw woning kan uitvoeren. Met een willekeurige route gaat hij door jouw woning heen en zorgt ervoor dat het stof van de grond verdwijnt. Door de willekeurige navigatie en route kunnen er wel stukken overgeslagen worden, maar deze wordt dan tijdens de volgende ronde misschien meegepakt. Hij merkt geen verschillen tussen de ondergronden, waardoor ook laagpolig tapijt meegenomen wordt. Aan het einde van de werkzaamheden zal de stofzuiger robot terug naar het laadstation gaan en zorgt ervoor dat er weer een opgeladen accu in zit.

In de doos

  • Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Laadstation

Bediening en onderhoud van de Ecovacs Deebot Slim2

De Ecovacs robotstofzuiger is een basis stofzuiger. Dit houdt in dat er ook niet veel nodig is om de werkzaamheden uit te laten voeren. Je kunt de gehele automatische stofzuiger instellen, zodat hij weet op welke dagen en tijdstippen er gestofzuigd of gedweild moet worden. De robotstofzuiger bepaalt dan zelf wat het schoonmaakprogramma wordt en gaat voor jou aan de slag. Hij zal dan na 110 minuten automatisch teruggaan naar het laadstation, waardoor er geen omkijken meer naar is. Je hoeft dan alleen maar te bekijken of er gestofzuigd of gedweild moet worden.

Wat betreft het onderhoud is de Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger al net zo eenvoudig. De robotstofzuiger gaat immers automatisch terug naar het laadstation, waardoor je geen omkijken meer hebt naar de accu. Je moet de draadloze stofzuiger wel weer starten, zodat deze verder gaat met stofzuigen. Ook moet je het stofreservoir nog legen. Je bent over het algemeen dus wel van alle gemakken voorzien met deze basisstofzuiger.

Voor- en nadelen van de Ecovacs Deebot Slim2

De Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger kent enkele voordelen. Als eerste is het de eenvoud van het apparaat zelf. Je hoeft weinig kennis in huis te hebben om ermee overweg te kunnen. Daarbij is het apparaat wel multifunctioneel inzetbaar. Je kunt er namelijk niet alleen mee stofzuigen, maar ook dweilen. Tevens kun je de tijdstippen goed instellen, waardoor de robot stofzuiger niet zomaar aan de slag gaat. De robotstofzuiger zal daarom niet zomaar om jouw voeten heen cirkelen tijdens de werkzaamheden.

Houd er wel rekening mee dat de Ecovacs Deebot Slim2 robotstofzuiger geen drempels kan nemen. Je zult hem daarom zelf moeten verplaatsen als er veel drempels in huis zijn. Tevens zal de snoerloze huishoudelijke hulp het stofzuigprogramma niet automatisch hervatten na het opladen. Dit moet je handmatig doen.

Conclusie

Als het jou voornamelijk om eenvoud gaat, dan is deze voordelige stofzuiger robot een goede keuze. Je hoeft er niet veel verstand van te hebben om toch resultaten te behalen. Echter kan het voor de grote huizen een probleem worden, omdat de robotstofzuiger niet alles automatisch doet en je goed op moet letten welke plekken er meegenomen zijn tijdens de schoonmaak. Voor de grootste huishoudens zal er toch uitgekeken moeten worden naar een ander model.