Goedkope kruimeldief Top 4

Goedkope kruimeldief Top 4 van dit moment

Op zoek naar een betaalbare kruimelzuiger? Kruimeldieven zijn er in allerlei soorten en maten. Dit betekent ook dat een goedkope kruimeldief vinden goed mogelijk is. Wanneer je kiest voor een kruimeldief hoeft dit niet te betekenen dat je veel geld moet uitgeven. Ook met een minder budget zijn er kruimelzuigers op de markt die van goede kwaliteit zijn. Hier vind je dan ook de Top 4 kruimeldieven van dit moment. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe kruimeldief, maar dat je toch gebruik kunt maken van een huishoudelijke apparaat van hoge kwaliteit.

Waar koop je een goedkope kruimeldief?

Een goedkope kruimeldief koop je bij verschillende (web)winkels. Vaak kun je voor jezelf al bepalen hoeveel je wilt uitgeven aan een kruimeldief. Het is dan aan jou om in een webshop tussen de kruimeldieven te filteren naar modellen die aan jouw budget voldoen. Goedkope kruimeldieven zijn volop verkrijgbaar! Het is aan jou om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je een geschikt model uitkiest waar je lang gebruik van kunt maken.

Prijs vs. kwaliteit van kruimeldieven

Wat zegt de prijs van een kruimeldief over de kwaliteit? Ook een basismodel die je voor minder geld aanschaft heeft de belangrijkste functies. Zo zijn ze uitermate geschikt om klein vuil zoals zand en kruimels snel weg te krijgen. Alle kruimeldieven zorgen voor extra gemak. De kruimeldieven in het hogere prijssegment hebben vaak wat meer extra functies waar je gebruik van kunt maken. Goedkope kruimeldieven doen vaak niet veel onder voor de hoger geprijsde modellen. Met de onderstaande Top 4 van goedkope kruimeldieven van dit moment is het heel goed mogelijk om een voordelige kruimeldief te vinden die aan jouw wensen voldoet.

1: Black & Decker NVC115WA-QW: €44,95

Goedkope kruimeldief - Black & Decker NVC115WA-QWDe Black & Decker NVC115WA-QW maakt het goed mogelijk om zowel klein als groter vuil gemakkelijk op te zuigen. Dit model is betaalbaar en biedt de mogelijkheid om van extra gemak te genieten. Voor vuil hoef je niet meer de stofzuiger te pakken: de Black & Decker kruimeldief staat direct tot je beschikking. Het toestel wordt geleverd met een oplaadstation waarmee je de kruimelzuiger altijd netjes en overzichtelijk kunt opbergen. Deze kruimeldief heeft met 10 uur wel een relatief lange oplaadduur. Wel heeft deze goedkope handstofzuiger een geluidsniveau van 58 dB; dit is stiller dan veel andere en duurdere kruimeldieven. De belangrijkste kenmerken van de Black & Decker NVC115WA-QW:

 • Met kierenzuigmond voor het opzuigen van moeilijk bereikbare plekken
 • Uitgerust met Quick Release systeem zodat je het vuil met één knop in de afvalbak gooit
 • Draadloze kruimeldief met accuduur van 11 minuten

2: TurboTronic LUX400: €39,95

TurboTronic LUX400Ook de TurboTronic LUX400 is een uitstekende kruimeldief waarmee je overal bij kunt komen. Deze compacte handstofzuiger is een krachtig apparaat waarmee stof en ander vuil snel wordt opgezogen. De kruimelzuiger is dan ook een onmisbaar apparaat extra in je huishouden. Daarbij is de TurboTronic LUX400 een handige en draagbare kruimeldief, is zeer stil en maakt daardoor nauwelijks geluid tijdens gebruik. Verder is het model te gebruiken op zowel droge als natte ondergronden. Omdat deze goedkope kruimeldief volledig draadloos is, heb je geen gedoe met kabels. De TurboTronic LUX400 is daarnaast ook te gebruiken voor het schoonmaken van het interieur van jouw auto. De belangrijkste kenmerken van de TurboTronic LUX400:

 • Lichtgewicht kruimeldief
 • Heeft een accuduur van 20 minuten
 • Met doorzichtige vuilbak van 500 ml

3: Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW: €49,95

Black & Decker WDC115WA-QWDe naam zegt het al: de Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW is geschikt voor zowel droog als nat vuil. Hiermee is deze kruimelzuiger zeer veelzijdig en breed inzetbaar. Heb je water geknoeid op de grond of ben je op een koekje gaan staan? Iedere natte plek en alle kruimels zuig je makkelijk en snel op met deze goedkope kruimelzuiger van Black & Decker. Deze kruimeldief is voorzien van meerdere opzetstukken voor het juiste vuil. De rubberen zuigmond is geschikt voor het opzuigen van nat vuil. Wanneer de accu van de compacte handstofzuiger leeg is plaats je hem aan de oplader en hang je de kruimeldief aan de wand. De belangrijkste kenmerken van de Black & Decker Nat/Droog WDC115WA-QW:

 • Lichtgewicht kruimeldief van 0,6 kg
 • Opvangbak van 0,4 liter voor stof en vuil
 • Makkelijk en veelzijdig in gebruik

4: LifeGoods kruimelzuiger: €52,99

LifeGoods kruimelzuigerDe LifeGoods kruimelzuiger is een zeer goede kruimeldief die het gebruik van een grote stofzuiger in veel gevallen onnodig maakt. Heb je iets geknoeid of ligt er wat vuil op de grond? Met de LifeGoods kruimeldief de vloer, bank of trap zo weer schoon. Ieder oppervlak is geschikt voor de handstofzuiger. Deze goedkope kruimeldief heeft een handige HEPA filter waardoor 99.9% van de kleinste stofdeeltjes wordt opgezogen. Binnen korte tijd is jouw woning stofvrij. Het toestel zorgt ervoor dat je geen gedoe hebt met snoeren en stekkers. De accu van deze kruimeldief gaat lang mee en is vervangbaar. De belangrijkste kenmerken van de LifeGoods kruimelzuiger:

 • Geschikt voor dierenharen
 • Lichtgewicht en sterke zuigkracht
 • Low-noise functie voor extra stil gebruik

Aandachtspunten bij de aanschaf van een goedkope kruimeldief

Wil je graag de beste kruimeldief aanschaffen die ook nog eens goedkoop is? Dan is het slim om je niet alleen te richten op de prijs. Er zijn genoeg goedkope kruimeldieven verkrijgbaar, maar deze kunnen onderling nog flink van elkaar verschillen. Niet iedere betaalbare kruimeldief heeft bijvoorbeeld een HEPA filter of is geschikt voor het opzuigen van dierenharen. Het is dan ook aan te raden om goed te kijken naar de functies van een kruimeldief. Op basis daarvan kun je een goed overwogen keuze maken.

Met een goede én goedkope kruimeldief maak je jouw huishoudelijke taken nog makkelijker. Ligt er ergens een hoopje kruimels of heeft zich wat stof opgehoopt onder je bank? Het is niet meer nodig om de stofzuiger te pakken en de stekker in het stopcontact te doen. Want je bent veel sneller door je kruimeldief te gebruiken. Binnen korte tijd is jouw vuil of stof verdwenen: de kruimeldief zorgt er daarnaast ook voor dat je overal snel bij kunt komen. Je hebt geen last van snoeren en kabels die in de weg zitten. Een goede kruimeldief biedt veel gemak en wanneer je kiest voor een goedkoop model blijf je ook nog eens gemakkelijk binnen jouw budget!

Bekijk de actuele aanbiedingen bij onderstaande webshops