Goedkope steelstofzuiger Top 5

Goedkope steelstofzuiger - Rowenta Air Force Light RH6545Goedkope steelstofzuiger Top 5 | Op zoek naar een goedkope steelstofzuiger? Lees dan snel verder! Vaak wordt door mensen gesteld: goedkoop is duurkoop. Echter is dit niet altijd helemaal waar. Zo kun je op het gebied van steelstofzuigers een goed schoonmaakresultaat krijgen aan de hand van goedkopere stofzuigers. Ze beschikken misschien niet over de meer geavanceerde functies waar een topklasse model wel over beschikt, maar dit hoeft niet te betekenen dat je niet goed schoon kunt maken aan de hand van een goedkope variant. Hieronder worden de 5 goedkoopste steelstofzuigers van dit moment voor je op een rijtje gezet. Gelijk de beste steelstofzuigers bekijken kan natuurlijk ook.

Goedkope steelstofzuiger Top 5 van nu

Wist je dat je al voor 50 euro een accu steelstofzuiger kunt scoren? Je hoeft dus helemaal niet veel geld te spenderen om te kunnen beschikken over een steel stofzuiger. Immers beschikken we niet allemaal over een even groot budget. Daarnaast kan het zo zijn dat je simpelweg niet al te veel geld wilt spenderen aan de aanschaf van een snoerloze stofzuiger. Laat je daarom inspireren door de Top 5 goedkoopste steelstofzuigers van dit moment. Ze worden hieronder voor je op een rijtje gezet, waarbij tevens dieper ingegaan zal worden op hun functies en kwaliteiten. Daarnaast is het altijd verstandig de laatste aanbiedingen en acties in de gaten te houden!

Goedkope steelstofzuiger | 1 | Black & Decker Rolveger PSA115B-QW

De Black & Decker Rolveger PSA115B-QW bewijst dat je niet veel geld hoeft te spenderen om een zeer goed schoonmaakresultaat te kunnen verkrijgen. Met een prijs van €49.95,- is dit het goedkoopste model van dit moment. Toch wordt het resultaat door gebruikers gewaardeerd met een zeer goed. En goed schoon kunnen maken met een steel stofzuiger is toch waar het om draait, nietwaar? Zowel harde vloeren als laagpolige tapijten kunnen goed schoongemaakt worden met deze snoerloze stofzuiger.

Afwerking en mogelijkheden

Het design van de Black & Decker Rolveger PSA115B-QW wordt gekarakteriseerd door minimalisme. Het is een rechttoe rechtaan draadloze steelstofzuiger. Door het gebruik van een accu en het ontbreken van een snoer kun je makkelijker gaan en staan waar je maar wilt. Je wordt nooit geremd door een draad. Ook de wendbaarheid is zeer goed volgens gebruikers. Deze Black & Decker steelstofzuiger is bijzonder licht en zeer eenvoudig op te bergen en de stofbak is eenvoudig te legen, zonder dat je hierbij in aanraking komt met het vuil.

Bediening en gebruik

De gemiddelde duur van de accu ligt rond de 25 minuten, wat voor een schoonmaakmachine uit deze prijscategorie best aardig is. Zowel harde vloeren als laagpolige tapijten kunnen prima schoon gemaakt worden aan de hand van dit model. Dit komt doordat deze goedkope steelstofzuiger is voorzien van ronddraaiende borstels. Met een stofopvang inhoud van 0,3 liter zul je wel geregeld deze moeten legen.

Belangrijkste kenmerken van de Black & Decker Rolveger PSA115B-QWBlack & Decker Rolveger PSA115B -QW steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 75 dB
 • Gemiddelde accuduur: 25 tot 30 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: zeer goed
 • Uitblaasfilter: –

Goedkope steelstofzuiger | 2 | Rowenta Air Force Light RH6545

Voor nog geen 88 euro kan de Rowenta Air Force Light RH6545 van jou zijn. Rowenta is misschien niet één van de bekendere merken op het gebied van steelstofzuigers, maar toch waarderen consumenten dit basismodel. Hou er echter wel rekening mee dat het schoonmaakresultaat niet altijd optimaal zal zijn. Het is oké, maar er zijn basismodellen die betere resultaten laten zien. Wel beschikt dit model over een aantal functies waar andere basismodellen niet over beschikken. Deze worden hieronder voor je op een rijtje gezet.

Afwerking en mogelijkheden

De zwarte kleur geeft de Rowenta Air Force Light RH6545 een universele look. Daarnaast is deze accu steelstofzuiger zeer compact. Hierdoor is de stofzuiger tevens licht. Dit is handig om meerdere redenen. Zo kun je deze draadloze stofzuiger eenvoudiger de trap optillen, en ook het opbergen van deze stofzuiger is een fluitje van een cent. Deze steel stofzuiger is voorzien van multi cycloon technologie. Deze technologie zorgt er voor dat de Rowenta Air Force Light RH6545 niets inboet op het gebied van zuigkracht, hoe vol het stofreservoir ook is. Het apparaat kan zowel gebruikt worden voor harde vloeren als laagpolige tapijten.

Bediening en gebruik

De Rowenta steelstofzuiger gebruik je zoals iedere stofzuiger. In plaats van een draad is een steelstofzuiger voorzien van een accu. Dit vergroot de wendbaarheid, je kunt sneller stofzuigen en beter moeilijke plekken bereiken. De accu gaat ongeveer een half uur mee op de normale stand. Op de zuigmond van de stofzuiger is LED verlichting geplaatst. Zelfs op donkere plaatsen, bijvoorbeeld hoekjes of onder meubels, heb je voortaan goed zicht. Dit is een functie die weinig andere basismodellen bezitten.

Belangrijkste kenmerken van de Rowenta Air Force Light RH6545Rowenta Air Force Light RH6545 steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 80 dB
 • Gemiddelde accuduur: 30 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: matig tot oké
 • Uitblaasfilter: schuimstoffenfilter

Goedkope steelstofzuiger | 3 | Philips FC6162/02 PowerPro Duo

Afwerking en mogelijkheden

Als een basismodel meer kan dan alleen maar stofzuigen, is dit al vaak mooi meegenomen. Gelukkig is dit bij Philips FC6162/02 PowerPro Duo het geval. Zo is dit basismodel uiterst geschikt wanneer je een huisdier hebt dat geregeld in de rui is. Dankzij de borstels valt zelfs het meest stugge dierenharen op te ruimen. Deze wendbare snoerloze stofzuiger is zowel op harde vloeren als laagpolige tapijten te gebruiken. De geïntegreerde kruimeldief kun je gebruiken voor kleine plekjes of wanneer er per ongeluk iets kleins geknoeid wordt. De kierenzuigmond maakt deze kruimeldief een stuk veelzijdiger dan de standaard kruimeldief.

Bediening en gebruik

Draadloze steelstofzuigers zijn van nature comfortabeler qua gebruik door het ontbreken van een stekker. Je raakt nooit meer in de knoop met dat verdraaide ding, want je maakt nu gebruik van een accu. Een nadeel van een accu is dat deze niet het eeuwige leven hebben. Gemiddeld gaat de accu van de Philips FC6162/02 PowerPro Duo zo’n 25 minuten mee (langer is mogelijk). Deze goedkope steelstofzuiger van Philips weegt weinig, prima als je bijvoorbeeld een keer traptreden schoon wilt maken.

Belangrijkste kenmerken van de Philips FC6162/02 PowerPro DuoPhilips FC6162/02 PowerPro Duo steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 80 dB
 • Gemiddelde accuduur: 25 minuten of minder
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: goed
 • Uitblaasfilter: anti-allergie filter

Goedkope steelstofzuiger | 4 | AEG CX7-1-30IW

Ben je op zoek naar een steel stofzuiger die niet alleen goed om kan gaan met houten vloeren maar ook met eventuele kwetsbare plekjes in de vloer? In dat geval is de AEG CX7-1-30IW een aanrader. Dit basismodel is verkrijgbaar vanaf 109 euro. Deze draadloze steelstofzuiger maakt niet alleen goed schoon, maar gebruikers vinden deze stofzuiger tevens zeer wendbaar. Het is dus een plezier om de snoerloze stofzuiger te gebruiken. En dat maakt het stofzuig klusje toch een stuk aangenamer.

Afwerking en mogelijkheden

Het strakke witte design van de AEG CX7-1-30IW is compact en licht. Ook de manier waarop de kruimeldief geïntegreerd is etaleert dat er is nagedacht over het design van deze steelstofzuiger. Daarnaast is de machine voorzien van zachte wielen en borstels. Het zijn deze elementen die er voor zorgen dat de AEG steelstofzuiger perfect is voor houten vloeren met kwetsbare plekjes. Let wel op: op de normale stand zal deze steel stofzuiger niet genoeg kracht hebben om tapijten goed schoon te zuigen.

Bediening en gebruik

Aan de hand van de accu kun je zo’n 25 tot 30 minuten draadloos stofzuigen. Let hierbij op dat hierbij uitgegaan wordt van de normale stand. Als je de turbostand gebruikt voor bijvoorbeeld een tapijt, zal de accu sneller leeg gaan. De accu heeft 4 uur nodig om weer 100% opgeladen te zijn. Door de zachtheid van wielen en borstels is de kans op beschadigingen middels deze accu steelstofzuiger bijzonder gering.

Belangrijkste kenmerken van de AEG CX7-1-30IWAEG CX7-1-30IW steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 79 dB
 • Gemiddelde accuduur: 25 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: zeer goed
 • Uitblaasfilter: microfilter

Goedkope steelstofzuiger | 5 | Inventum DE010

De Inventum DE010 is niet alleen één van de goedkopere alternatieven van dit moment, maar deze steelstofzuiger is tevens terug te vinden in beste steelstofzuiger Top 5 van dit moment. Betaalbaar en populair. Voor nog geen 120 euro kan deze draadloze stofzuiger de jouwe zijn. Zo populair word je niet zomaar als basismodel. Natuurlijk, vele mensen kijken naar het prijskaartje, maar de Inventum DE010 biedt je meer dan dat. Hieronder kun je meer lezen over wat deze steelstofzuiger je te bieden heeft.

Afwerking en mogelijkheden

Het compacte en slimme design van de Inventum steelstofzuiger levert een wendbare zuigmachine op die heerlijk is om te gebruiken. Je gaat bijna uitkijken naar een klus zoals stofzuigen. Wat opvalt wanneer je deze steel stofzuiger gebruikt is de kracht van het model. Deze is vele malen hoger in vergelijking met andere basismodellen door de hogere spanning van de accu.

Bediening en gebruik

Wil je deze steelstofzuiger kopen, dan is het goed om te weten dat dit model gebruik maakt van ronddraaiende borstels, waardoor hardnekkig vuil en stugge dierenharen ook opgezogen worden. Ook valt deze steelstofzuiger te gebruiken op kwetsbaardere houten vloeren. De accu gaat op de normale stand ongeveer 25 minuten mee. Consumenten zijn consistent tevreden over het schoonmaakresultaat.

Belangrijkste kenmerken van de Inventum DE010Inventum DE010 steelstofzuiger

 • Geluidsniveau: 80 dB
 • Gemiddelde accuduur: 25 minuten (normale stand)
 • Type stofopvang: zonder zak
 • Schoonmaakresultaat: goed
 • Uitblaasfilter: HEPA filter

Bekijk de actuele aanbiedingen bij onderstaande webshops