iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger

iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger

Stofzuigen. Het moet in iedere woning, maar lang niet iedereen heeft er zin in om steeds met een zwaar apparaat aan de slag te gaan. Een robotstofzuiger biedt dan uitkomsten. Deze robotstofzuiger gaat namelijk op de gewenste momenten aan de slag om al het vuil op te zuigen en zal jou daarbij niet in de weg lopen. Er zijn veel verschillende modellen te vinden, waaronder ook de iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger. Wat deze iRobot robotstofzuiger jou te bieden heeft, kun je hieronder lezen, zodat je gelijk kunt bepalen of deze automatische stofzuiger aan gaat schaffen of toch naar een ander model gaat kijken.

iRobot Roomba i7+ robotstofzuigeriRobot Roomba i7+ robotstofzuiger

De iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger biedt jou alles wat je nodig hebt bij een stofzuiger. Een enorme zuigkracht, een systematische werking en een groot stofreservoir. Dankzij de enorme zuigkracht van dit model blijft er nergens meer vuil achter en kun je onbezorgd genieten van een nette woning. Doordat de stofzuiger systematisch aan de slag gaat, zal er ook geen ruimte meer overgeslagen worden. Aan het einde van de dag hoef je alleen nog maar te controleren of het stofreservoir vol is, zodat je deze kunt legen en de stofzuiger robot de volgende dag weer aan de slag kan gaan.

In de doos

  • iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Extra filter
  • Extra zijborstel
  • Virtuele muur (vuurtoren)
  • Batterijen 2x
  • Laadstation
  • Stofzuigerzakken 2x

Bediening en onderhoud van de iRobot Roomba i7+

De iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger is een robotstofzuiger die geen lastige bediening kent. Vrijwel iedereen kan ermee overweg, zolang er maar een smartphone of tablet aanwezig is. De instellingen plaats je namelijk via een bijbehorende robotstofzuiger app. Hierin kun je eenvoudig aangeven wanneer de robotstofzuiger voor jou moet gaan rijden en de klus moet klaren. Tevens kun je dit instellen via Google Home of Amazon Alexa. Je hoeft dus niet meer op te staan om alles uit te voeren.

Naast de bediening is het onderhoud van de robotstofzuiger ook eenvoudig uit te voeren. Je hebt er namelijk vrijwel geen omkijken meer naar. De automatische stofzuiger robot gaat automatisch terug naar het oplaadstation, waar het stofreservoir geleegd wordt. Jij hoeft alleen nog maar op te letten dat de filters niet te vies worden en eventueel de virtuele muur neer te zetten wanneer je niet wilt dat de robotstofzuiger in een bepaalde ruimte komt.

Voor- en nadelen van de iRobot Roomba i7+

De iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger kent verschillende voordelen, die jou kunnen helpen om de schoonmaak eenvoudiger te maken. Zo wordt het stofreservoir vrijwel altijd automatisch geleegd bij het laadstation, zodat je alleen nog maar de stofzuigerzak hoeft te wisselen. Daarbij ben je verzekerd van een hoge zuigkracht, waardoor geen vuil meer overgeslagen wordt. Je hoeft er hierdoor niet meer met een andere steelstofzuiger achteraan te gaan. Daarbij hoef je ook niet op te staan om de instellingen te plaatsen, dit doe je namelijk gewoon in de app.

Je moet er wel rekening mee houden dat de leging van het stofreservoir nogal veel lawaai maakt bij deze robot stofzuiger van iRobot. Als je net wat werkzaamheden aan het uitvoeren bent, kan het dus wel storend zijn.

Conclusie iRobot robotstofzuiger

De iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger is een goede oplossing voor mensen die van alle gemakken voorzien willen zijn. Je hoeft namelijk nergens meer naar om te kijken, behalve het legen van de stofzuigerzak. Wanneer je dit regelmatig doet, zal jouw huis er altijd schoon uitzien. Doordat de snoerloze stofzuiger altijd voor jou aan de slag gaat op de momenten die jij ingesteld hebt in de app. Als je dit doet op de momenten dat jij er geen last van hebt, kun je alleen nog maar genieten.