iRobot Roomba i7 robotstofzuiger

iRobot Roomba i7 robotstofzuiger

Het huishouden neemt al snel veel tijd in beslag. Voornamelijk het stofzuigen is een karwei dat dagelijks terugkomt als er huisdieren rondlopen en is niet zo snel gedaan. Daarbij is een normale stofzuiger vaak zwaar, waardoor lichamelijke klachten steeds weer voorbijkomen. Iets beter te hanteren is een Dyson steelstofzuiger. Nog leuker is het als je met een robotstofzuiger gaat werken. Een van de modellen waar je naar kunt gaan kijken is de iRobot Roomba i7 robotstofzuiger. Deze automatische stofzuiger heeft jou veel te bieden, waardoor hij eigenlijk niet meer in jouw woning mag ontbreken.

iRobot Roomba i7 robotstofzuigeriRobot Roomba i7 robotstofzuiger

De iRobot Roomba i7 robotstofzuiger is een robotstofzuiger met een hoge zuigkracht. De systematiek in combinatie met deze zuigkracht zorgen ervoor dat jouw huis volledig schoon wordt. Er wordt geen ruimte meer overgeslagen en er zal daardoor ook geen vuil op de grond blijven liggen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plaatsen van de instellingen, wat eenvoudig via een app op jouw telefoon gaat. Heb je Google Home? Dan wordt het zelfs nog eenvoudiger om de robot stofzuiger te laten doen wat jij wilt dat deze doet.

In de doos

  • iRobot Roomba i7 robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Extra filter
  • Extra zijborstel
  • Virtuele muur (vuurtoren)
  • Batterijen 2x
  • Laadstation

Bediening en onderhoud van de iRobot Roomba i7

Als je gaat kijken naar de bediening van de robotstofzuiger van iRobot kom je er al snel achter dat dit heel eenvoudig gaat. Je hoeft namelijk alleen maar via de app op jouw telefoon verschillende instellingen te plaatsen. Hier kun je de verschillende schoonmaakschema’s instellen, zodat de robotstofzuiger weet wat er gedaan moet worden. Dit kan ook via Google Home of Amazon Alexa. Zo start je de stofzuiger wanneer het jou uitkomt en hoef je er niet eens meer voor op te staan.

Wat betreft het onderhoud heb je ook vrijwel geen omkijken meer naar de iRobot Roomba i7 robotstofzuiger. Deze schoonmaakrobot doet namelijk alles voor jou. Het kan wel zijn dat je de filter of borstel moet vervangen. Deze worden gewoon meegeleverd. Ook het laadstation en de bijbehorende batterijen worden meegeleverd. De stofzuiger robot laadt zichzelf na iedere zuigbeurt weer op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer je deze automatische stofzuiger in huis hebt, ben je dus van alle gemakken voorzien.

Voor- en nadelen van de iRobot Roomba i7

Als je de voor- en nadelen van de iRobot Roomba i7 robotstofzuiger ziet, ben je pas echt overtuigd. Zo heb je een zuigkracht die 10 keer sterker is dan bij andere modellen, waardoor geen enkel vuiltje meer op de grond blijft liggen. Dankzij de systematische schoonmaakroute en de lasers wordt er ook niets meer overgeslagen. En als je een keer niet wilt dat de robotstofzuiger om jouw voeten rijdt tijdens het koken, dan plaats je de vuurtoren zodat er een virtuele muur wordt gemaakt. De robotstofzuiger blijft dan gewoon uit jouw buurt.

Je kunt alle instellingen met de app plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de stofzuigrobot het schoonmaakschema weet en jij er geen omkijken meer naar hebt. Een nadeel is wel dat de stofbak niet automatisch geleegd wordt. Dit zul jij dus nog moeten doen wanneer het vol is.

Conclusie

Als je voornamelijk van eenvoud en een goede zuigkracht wilt genieten, dan is de iRobot Roomba i7 robotstofzuiger de beste robotstofzuiger voor jou. De stofzuiger gaat automatisch aan de slag en je kunt hem ook nog starten en stoppen zonder op te staan. Je hoeft er alleen nog maar rekening mee te houden dat de stofbak vol komt te zitten en eens in de zoveel tijd zullen er onderdelen vervangen moeten worden. Met deze iRobot robotstofzuiger ben je altijd goed uit.