Lidl robotstofzuiger Moneual

Lidl MONEUAL robotstofzuiger ME685Lidl robotstofzuiger MONEUAL ME685 | Niet meer zo vaak op de oude manier willen stofzuigen? Kijk dan eens naar een stofzuiger robot. Bij supermarktketen Lidl kun je tegenwoordig namelijk ook een robotstofzuiger kopen. Het duurste model is de Lidl Moneual robotstofzuiger die verkrijgbaar is voor een prijs van 269 euro inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Gebruiksgemak staat voorop, want het toestel is te bedienen via een afstandsbediening zodat je hem zelf naar bepaalde plekken toe kunt sturen.

Lidl robotstofzuiger Moneual | Programma’s

Robotstofzuigers worden ieder jaar populairder en hier speelt Lidl handig op in. In het assortiment vinden we de Moneual robotstofzuiger, type ME685. Geen goedkope robotstofzuiger, maar wel eentje die beschikt over drie aardige reinigingsprogramma’s. Zo kan de stofzuigrobot stofzuigen, stofzuigen en dweilen of alleen dweilen. En is de machine klaar met de reiniging of raakt de batterij leeg? Geen nood, de Moneual robotstofzuiger keert vanzelf weer terug naar het oplaadstation.

Lidl robotstofzuiger Moneual | Normale en intensieve reiniging

De stofzuigrobot heeft 3 aparte schoonmaakprogramma’s. Stofzuiger, stofzuigen en dweilen of dweilen. Afhankelijk van het type kamer of de taak die je hem wilt laten uitvoeren, kun je een van deze functies kiezen. Maar hoe werkt deze Lidl robot stofzuiger nu eigenlijk? Voor een wekelijkse schoonmaakbeurt van een vertrek maakt hij zigzaggende of golvende bewegingen. Wil je dat een gebied extra intensief wordt gereinigd? Dan maakt de Moneual robotstofzuiger bogen vanaf het beginpunt met een radius van 1 meter. Deze techniek kennen we bijvoorbeeld ook van robot grasmaaiers, die voor stukken met langer gras in spiraalpatroon het stuk gazon grondig onder handen nemen.

Lidl robotstofzuiger Moneual | Reinigt ook moeilijk bereikbare plekken

Me de aanwezige schaduwreinigingsmodus zal de stofzuiger robot ook lastig te bereiken plekken zoals onder bedden of banken kunnen bereiken. Met de randreiniging maakt hij hoeken netjes schoon en ook randen (muren) neemt hij mee in zijn werkprogramma. Heb je er een potje van gemaakt en wil je graag een extra ronde van je Lidl robotstofzuiger aanschouwen? Kies dan voor de dubbele reiniging. Hierbij zuigt de Moneual je kamer twee keer wat een schone omgeving oplevert.

Lidl robotstofzuiger Moneual | Extra functies

Rijdt je stofzuiger robot ook op hoger gelegen verdiepingen, dan is het goed om te weten dat hij is voorzien van anti-val en bots sensoren. Omdat het apparaat constant de omgeving scant detecteert hij lager gelegen gebieden zodat hij niet van de trap valt of tegen obstakels aan stoot. Een kleine drempel of tapijt van 1 centimeter neemt de stofzuigrobot met gemak en met zijn hoge zuigkracht van 20 Watt pakt hij het meeste stof mee. Daarnaast beschikt de Moneual robotstofzuiger over hoogwaardige bldc-motor en een filter met 4 lagen zodat bijna alle fijnstoffen netjes worden opgevangen. Dweilen kan de stofzuiger robot ook, want de dweil wordt constant bevochtigd. Dit zorgt voor een grondige reiniging.

Moneual robotstofzuiger | Technische specificaties

Hieronder vind je de belangrijkste technische specificaties

  • Zuigvermogen: 20 Watt
  • Aansluitspanning: 220 Volt
  • Geluidsniveau: 43-68 decibel
  • Werktijd: 60 minuten
  • Oplaadtijd: 60 minuten
  • Gewicht: 2.7 kg
  • Afmeting: 34.8 x 8.6 cm