Philips FC6149 kruimeldief

Philips FC6149 kruimeldief

Philips is vooral bekend om de grote hoeveelheid huishoudelijke apparaten die in het assortiment zijn opgenomen. Daarnaast kent het merk powertools, die helpen bij de andere klussen. Je kunt daarbij te allen tijde hoogwaardige kwaliteit verwachten. Na het ontwikkelen van Philips stofzuigers zijn hier ook al gauw kruimeldieven bij gekomen. Een kruimeldief helpt veel huishoudens bij de kleine klusjes en kan daarbij grote voordelen opleveren. Als je op zoek bent naar een goede kruimeldief, dan mag de Philips FC6149 kruimeldief niet ontbreken in jouw lijstje. Hier lees je waarom.

Philips FC6149 kruimeldiefPhilips FC6149 kruimeldief

De Philips FC6149 kruimeldief is een krachtig apparaat dat kruimels en glasscherven moeiteloos opzuigt. Hiervoor is een opvangbak van 0,5 liter beschikbaar, welke ervoor zorgt dat niets meer terug de ruimte in wordt geblazen. Dankzij de accuduur van 11 minuten kun je op meerdere plekken aan de slag gaan voordat de accu weer opgeladen hoeft te maken. Tevens is er een speciale auto-aansluiting aanwezig, zodat je ongestoord door kunt gaan met de auto stofzuigen. De draadloze kruimelzuiger biedt hierdoor veel handige hulpmiddelen en zorgt ervoor dat iedere plek weer kruimelvrij wordt.

In de doos

  • Philips FC6149 kruimeldief
  • Handleiding
  • Laadstation
  • Kleine borstel
  • Grote borstel
  • Klein spleetmondstuk
  • Groot spleetmondstuk
  • Lange slang
  • Opbergtas

Bediening en onderhoud van de Philips FC6149

De Philips FC6149 kruimeldief is eenvoudig te bedienen. Zodra je hem van het oplaadstation haalt, hoef je namelijk alleen maar de knop in te duwen en je kunt aan de slag. Je houdt de kruimeldief dan richting het vuil, waarna dit wordt opgezogen en in de opvangbak beland. Na de werkzaamheden kun je deze bak leegmaken, zodat je ervan verzekerd bent dat je de keer daarna weer gelijk aan de slag kunt gaan. Als de accu leeg is, moet je hem weer aan het oplaadstation hangen. Hiermee voorkom je dat je met een lege accu komt te zitten en alsnog met een stofzuiger aan de gang moet. Vergeet tijdens de werkzaamheden ook niet om de borstels te wisselen voor een nog beter eindresultaat.

Voor- en nadelen van de Philips FC6149

Als je gaat kijken naar de voordelen van deze kruimeldief van Philips dan ben je al gauw overtuigd. Het grootste voordeel is dat je een totaalpakket in handen krijgt. Bij jouw aankoop worden heel veel accessoires meegeleverd, waardoor je gelijk aan de slag kunt met iedere klus en geen extra geld kwijt bent aan onderdelen. Daarbij is er ook een speciale auto-aansluiting, waardoor je eenvoudiger de auto schoon kunt maken dan met bijvoorbeeld een stofzuiger. Je hoeft dan niet bang te zijn dat de accu leeg raakt en kunt ongestoord verder met de werkzaamheden.

De Philips FC6149 kruimeldief is daarbij ook eenvoudig op te bergen. Niet alleen kun je ervoor kiezen om deze in de opbergtas te plaatsen, maar je kunt hem ook aan het oplaadstation hangen. Je bepaalt hierdoor zelf hoe je de snoerloze stofzuiger uit het zicht hangt. Er zijn wel twee nadelen terug te vinden. Zo maakt de kruimeldief heel veel lawaai tijdens het zuigen en duurt het ruim 16 uur om de accu weer volledig op te laden.

Conclusie Philips kruimeldief

Als je voor een compleet pakket wilt gaan en niet veel extra kosten wilt komen te staan, dan moet je bij deze Philips kruimeldief zijn. De grote hoeveelheid accessoires helpen jou bij iedere klus en je kunt ervoor zorgen dat de kruimels nergens meer te vinden zijn. Hiervoor hoef je ook geen heel groot bedrag neer te tellen. Met een gemiddeld budget kun je daarom genieten van alle gemakken en kun je jarenlang zonder extra aankopen jouw huis schoonhouden. Een andere voordelige kruimeldief van Philips is de FC6148.