Rowenta Air Force Light RH6545 steelstofzuiger

Rowenta Air Force Light RH6545 steelstofzuiger

Een stofzuiger die omvalt, kruimels die blijven liggen en een huis waar de stof nog van de kast komt vallen. Dit zijn slechts enkele zaken waar je mee te maken krijgt als je geen goede stofzuiger hebt. De Rowenta Air Force Light RH6545 kan jou helpen om dit te voorkomen. Deze accu stofzuiger zorgt ervoor dat je alle kruimels weer kunt vinden, waardoor jouw huis volledig spic en span is na een goede schoonmaakbeurt.

Rowenta Air Force Light RH6545 overzicht

De Rowenta Air Force Light RH6545 is een steel stofzuiger waarmee je niets meer over hoeft te slaan. Niet alleen heb je een licht gewicht stofzuiger welke je overal mee naar toe kunt nemen, ook heb je de LED-verlichting om jou extra zicht te geven bij lastig bereikbare plaatsen. Je zult namelijk geen kruimel meer over het hoofd zien. Daarbij ben je altijd van alle gemakken voorzien. De snoerlole stofzuiger is namelijk ook voorzien van een parkeerstand, waardoor je deze midden in de kamer zou kunnen laten staan en na een telefoongesprek gewoon weer verder kunt gaan.

Technische specificatiesRowenta Air Force Light RH6545 steelstofzuiger

 • Vloertypen: Harde vloeren, laagpolig tapijt
 • Gemiddelde accuduur: 30 minuten
 • Maximale accuduur hoogste stand: 30 minuten
 • Oplaadtijd: 180 minuten
 • Afmetingen (H x B x L): 109,2 x 26 x 22 cm
 • Gewicht: 2,32 kg
 • Geluidsniveaus: 80 dB
 • Volume opvang: 0,65 liter
 • Type uitblaasfilter: Schuimstoffilter

Bediening en onderhoud van de Rowenta Air Force Light RH6545

Het is niet lastig om de Rowenta stofzuiger aan de praat te krijgen. Nadat deze aan het oplaadstation gehangen heeft, is deze klaar voor gebruik en hoef je alleen maar de knop in te drukken. De steelstofzuiger gaat dan direct aan. Je kunt er dan nog voor kiezen om een andere stand in te schakelen, zodat je zelfs het hardnekkige vuil weg kunt krijgen. Door de stofzuiger voor je uit te duwen krijg je alles van de grond.

Het onderhoud van de stofzuiger is vrij eenvoudig. Het enige waar je namelijk echt rekening mee moet houden is het legen van de stofbak en het opladen van de steelstofzuiger zelf. Het legen van de stofbak gebeurt met slechts een enkele druk op de knop, waarna het stof er aan de onderkant uitvalt. Door de kleine capaciteit kan het zijn dat je dit meerdere keren per schoonmaakronde moet doen. Na iedere stofzuigbeurt is het van belang dat je de batterij weer oplaadt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De steelstofzuiger is binnen enkele uren opgeladen, waarna je er jouw huis weer mee schoon krijgt.

Voor- en nadelen van de Rowenta Air Force Light RH6545

Kijkend naar de Rowenta Air Force Light RH6545 in het algemeen is het vooral de LED-verlichting wat als groot voordeel gezien kan worden. Je kunt nu zelfs op de donkere plekken eenvoudig zien waar je nog een stuk overgeslagen hebt, waardoor er meer schoon wordt. De cycloontechologie zorgt er daarbij voor dat de zuigkracht niet afneemt, waardoor je altijd alle stof weg krijgt. Zelfs als de stofbak voller raakt, zul je hier weinig van merken. Het nadeel van deze accu stofzuiger is wel dat er geen kruimeldief aan vast zit. Je kunt dus niet eenvoudig de plinten afzuigen.

In de doos

 • Rowenta Air Force Light RH6545
 • Handleiding
 • Verlichte combiborstels
 • Laadstation

Conclusie

De Rowenta Air Force Light RH6545 is geschikt om de vloeren te stofzuigen, maar kan jou in dat opzicht weinig extra bieden. De plinten zul je apart af moeten stoffen, doordat de kruimeldief ontbreekt. Ook moet je andere mondstukken apart aanschaffen voor een nog groter gebruiksgemak. Echter heb je wel een goede LED-verlichting tot je beschikking, waardoor het zelfs onder de bank of onder het bed goed schoon wordt en je geen kruimels meer over het hoofd ziet. Een betaalbare steelstofzuiger met een goede prijs/prestatie verhouding!