Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger

Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger

Vaak heb je geen zin om iedere dag met een steel stofzuiger van Rowenta door het huis te gaan. Dit resulteert uiteindelijk in veel meer vuil op de vloer dan je in eerste instantie zou denken. Vooral met huisdieren zal het al snel een grote bende worden. Rowenta heeft daarom meerdere robotstofzuigers in het assortiment opgenomen, die jou allemaal iets anders kunnen bieden. Ze hebben echter een ding gemeen: op de momenten dat jij het wilt, gaat het apparaat aan de slag met het stofzuigen van jouw woning, zonder dat je er achteraan hoeft te lopen. De Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger is hier een van en heeft jou een hoop te bieden.

Rowenta Explorer Serie 20 RR6825Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger

De Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger is een op afstand te besturen automatische stofzuiger die voorzien is van verschillende schoonmaakschema’s. Je kunt de afstandsbediening gebruiken voor het instellen van tijdschema’s en programma’s, zodat de robot voor een week weet wat hem te doen staat. Daarbij zijn er ook meerdere reinigingsprogramma’s terug te vinden, waardoor je kunt bepalen of de gehele vloer of alleen de randen gepakt moeten worden. Aan het einde van de dag zal de robotstofzuiger automatisch teruggaan naar het laadstation, zodat je niet zonder volle accu komt te zitten. Met deze robot stofzuiger van Rowenta ben je dus van alle gemakken voorzien.

In de doos

  • Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Laadstation
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger

De Rowenta robotstofzuiger kent een eenvoudige bediening dankzij de afstandsbediening. Hier is namelijk weinig kennis voor nodig om de beste resultaten te bereiken. Als je eenmaal weet wat de verschillende programma’s doen, heb je in een korte tijd alles ingesteld. Daarbij kun je tot wel 7 dagen vooruit plannen, zodat je ook tijdens de drukke dagen een stofvrij huis gaat krijgen. Je hoeft hierdoor niet steeds opnieuw op start te drukken, wat ook voorkomt dat je het een keer vergeet.

De Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger is al net zo eenvoudig te onderhouden. Als het laadstation voorzien is van stroom hoef je namelijk alleen maar te wachten tot de accu leeg is, zodat de robot stofzuiger automatisch teruggaat. Ook moet je bekijken of het stofreservoir niet te vol zit. Dankzij het kleine reservoir is het wel belangrijk om dit met enige regelmaat te blijven doen.

Voor- en nadelen van de Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger

De Rowenta robotstofzuiger is een kleine stofzuiger robot die niet te veel lawaai maakt. Hierdoor zal het niet storend zijn als de draadloze stofzuiger door de woning gaat. De willekeurige schoonmaakroute kent daarbij zowel voor- als nadelen. Het toestel gaat overal aan de slag, maar kan hierbij ook delen overslaan. Je kunt dan weer een nieuw schoonmaakschema instellen om er uiteindelijk toch te laten schoonmaken.

Voor de prijs waarvoor de Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger wordt verkocht hoef je het echter niet zomaar te laten. Je hebt voor een relatief laag bedrag een robotstofzuiger in huis, die jou in ieder geval van de basisgemakken kan voorzien.

Conclusie

De Rowenta Explorer Serie 20 RR6825 robotstofzuiger kan een goede toevoeging zijn voor de huishoudens waar het voornamelijk om het bijhouden van de werkzaamheden gaat. De voordelige robotstofzuiger gaat namelijk geheel willekeurig aan de slag, waardoor er ook wel eens delen overgeslagen wordt. Echter kan het wel zorgen dat je niet meer steeds met een gewone stofzuiger door het huis heen hoeft te sleuren en je jezelf veel tijd kunt besparen met het schoonmaken van de woning. Het apparaat kan jou daarom altijd van dienst zijn.