Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927

Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927 | Op zoek naar een betaalbare robotstofzuiger waar je weinig tot geen omkijken naar hebt? Dan is de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927 de robotstofzuiger waar je naar op zoek bent. Veelal is de vuistregel: hoe duurder de robot stofzuiger, hoe meer functies deze bezit. Maar het belangrijkste is toch vooral dat een stofzuigrobot je vloer schoon houdt. En dat is wat de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927 zeer goed kan. Bovendien kun je een aantal dagen vooruit met deze huishoudhulp. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Hieronder kun je alles over de RR6927 lezen. Ook kun je lezen of deze stofzuiger robot geschikt is voor jou.

Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927 overzicht

In de introductie werd al aangestipt dat je weinig omkijken hebt naar de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927. Dit komt onder meer omdat het mogelijk is om deze automatische stofzuiger robot naar jouw wens te programmeren. Eén van de mogelijkheden van het programmeren is dat je voor een aantal dagen een schoonmaakschema kunt opstellen. Zo doet de robotstofzuiger zijn werk zonder dat je deze constant hoeft te bedienen. Ook wanneer de accu bijna leeg is, heb je geen omkijken naar het apparaat. Deze begeeft zich uit zichzelf naar het laadstation wanneer het tijd is om opgeladen te worden. Binnen 6 uur kan de Rowenta robotstofzuiger weer aan de slag.

In de doos

 • Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927
 • Handleiding
 • Waterreservoir
 • Microvezeldoek
 • Laadstation

Installatie van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zit een handleiding inbegrepen bij de Rowenta robot stofzuiger. Deze maakt het je erg eenvoudig om binnen een mum van tijd het toestel geïnstalleerd te krijgen. In de handleiding vind je duidelijke teksten die je begeleiden. Ook de plaatjes zullen je helpen om het installeren van de robotstofzuiger zo eenvoudig mogelijk te maken. Let er tevens op dat je het laadstation op een bereikbare plek plaatst, zodat de stofzuigrobot deze taak automatisch kan uitvoeren.

Technische specificaties

Hieronder kun je meer lezen over de technische specificaties van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927, zoals opgegeven door de fabrikant:

 • Sensoren: touch sensoren
 • Bediening: programmeren in robotstofzuiger
 • Navigatie: willekeurig
 • Accu: lithium
 • Oplaadtijd: 360 minuten
 • Afmetingen (H x B x L): 8 x 31,5 x 31,5 cm
 • Gewicht: 3 kg
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Volume opvang: 0,25 liter
 • Type uitblaasfilter: microfilter
 • Schoonmaakroute: willekeurig
 • Kleur: wit en zwart
 • Materiaal: kunststof
 • Vorm: rond

Bediening van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927

Je bent misschien van een draadloze stofzuiger robot gewend dat deze met een afstandsbediening aangestuurd moet worden. Dit is bij de Rowenta robot stofzuiger niet het geval. Deze dien je zelf te programmeren. Hierbij programmeer je een schoonmaakschema. Het voordeel hiervan is dat de machine dagen vooruit kan zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Je kunt echter niet zelf bijsturen waar nodig middels een afstandsbediening. Sommige gebruikers ondervinden dit als een nadeel.

Onderhoud van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927

Veel tijd zul je niet kwijt zijn aan het onderhouden van de RR6927. Deze robotstofzuiger van Rowenta is er namelijk op gericht om zoveel mogelijk taken geheel zelfstandig uit te voeren. Een goed voorbeeld hiervan is dat deze robot stofzuiger automatisch naar het laadstation rijdt wanneer de accu leeg begint te raken. Schoonmaken is alleen nodig wanneer dit duidelijk zichtbaar is. Speciale aandacht dient gegeven te worden aan de zuigmond en de borstels, welke het meest met vuil in aanraking komen.

Voordelen van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927

Je hebt weinig omkijken naar de Rowenta stofzuiger robot. Wanneer je het schoonmaakschema geprogrammeerd hebt, kan deze robotstofzuiger dagen vooruit. Je hoeft tevens deze robotstofzuiger niet naar het laadstation te brengen als de accu leeg dreigt te raken, want ook dit gebeurt automatisch. Verder maakt deze robotstofzuiger uitstekend schoon en is de zuigkracht goed.

Nadelen van de Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6927

De schoonmaakroute van deze Rowenta robotstofzuiger is willekeurig. Deze kun je niet programmeren. Hierdoor worden sommige delen dubbel schoongemaakt, terwijl andere gedeeltes juist worden overgeslagen. Tevens is deze snoerloze stofzuiger robot niet op afstand te besturen. Daarnaast hebben sommige gebruikers geklaagd over het geluidsniveau, alhoewel dit natuurlijk een persoonlijke voorkeur is.

Conclusie

Al met al is de Rowenta Smart Force Essential RR6927 een prima keuze voor een basis robotstofzuiger. Alhoewel het toestel niet over alle functies beschikt die je wel krijgt bij een duurdere variant, heb je weinig omkijken naar dit apparaat dankzij de programmeerfunctie.