Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger

Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger

Rowenta heeft sinds het bestaan van het merk al veel verschillende apparaten op de markt gebracht. Hierdoor kun je alle kanten op en is alles in en rondom de woning binnen een korte tijd weer schoon en opgeknapt. Ook op het gebied van stofzuigrobots heeft de fabrikant jou veel te bieden. Er zijn verschillende modellen, die elkaar opvolgen op het gebied van technologie en daarbij ook altijd zorgen dat je weer andere specificaties gaat krijgen. De Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger is hier een goed voorbeeld. Lees daarom snel verder en ontdek waarom je naar deze robotstofzuiger moet gaan kijken.

Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuigerRowenta Smart Force Essential RR6927

Dit model volautomatische stofzuiger is een zogenaamde robotstofzuiger met dweilfunctie. Deze automatische stofzuiger helpt je bij het schoonmaken van de vloer. Hiervoor kun je de instellingen plaatsen door middel van de afstandsbediening, waar je drie verschillende schoonmaakprogramma’s op terug kunt vinden. De robot stofzuiger gaat daarbij met een willekeurige route aan de slag, maar daarbij wordt er wel altijd gekeken naar een specifieke schoonmaak. Zodra de accu leeg is, zal de robotstofzuiger weer terugkeren naar het laadstation. Je hoeft nergens meer naar om te kijken, zolang de instellingen eenmaal zijn geplaatst.

In de doos

  • Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger
  • Handleiding
  • Laadstation
  • Waterreservoir
  • Microvezeldoek

Bediening en onderhoud van de Rowenta Smart Force Essential RR6927

De meegeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat je de Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger altijd vanaf een afstand kunt besturen. Hier zijn de schoonmaakprogramma’s op in te stellen, waarna de robotstofzuiger met een druk op de knop begint te rijden. Je kunt echter ook voor het automatische programma gaan, waardoor de robot iedere dag even een rondje gaat maken. Zo zorg je ervoor dat er nooit meer vuil op de grond blijft liggen. De grond wordt hierdoor een stuk schoner met slechts een bediening.

Wat betreft het onderhoud hoef je ook vrijwel nergens naar om te kijken. De volautomatische robot stofzuiger kent een stofreservoir waar het vuil in opgevangen wordt. Deze moet je met de hand leegmaken. Ook het waterreservoir moet gecontroleerd worden, zodat de snoerloze stofzuiger ook kan dweilen. Voor de rest is het alleen nog een kwestie van de gewenste instellingen plaatsen en je hoeft je nergens meer druk om te maken.

Voor- en nadelen van de Rowenta Smart Force Essential RR6927

De robotstofzuiger van Rowenta kenmerkt zich voornamelijk door de eenvoud van het apparaat. Je hebt de afstandsbediening voor de instellingen en kunt daarbij ook kijken naar de tijden dat de automatische dweil robotstofzuiger gaat werken. De schema’s kun je enkele dagen vooruit plannen, waardoor je zelfs tijdens een paar dagen weg in een schoon huis terug kunt komen. Ook is de robotstofzuiger voorzien van valsensoren. Hierdoor kun je het apparaat met een gerust hart in de buurt van de trap laten werken.

Een klein nadeel van de Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger is de willekeurige route die de stofzuiger maakt. Hierdoor kan het zijn dat er bepaalde delen overgeslagen worden. Hier zul je dus wel op moeten letten tijdens het gebruik. Maar voor de prijs hoef je het eigenlijk niet meer te laten.

Conclusie Rowenta robotstofzuiger

Als je met een gemiddeld budget toch voorzien wilt zijn van een kwalitatief goede robotstofzuiger, dan is de Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger de geschikte keuze. Deze robotstofzuiger kent een aantal standaard schoonmaakschema’s, waardoor het apparaat weet wat er te doen staat. Daarbij zul je merken dat er voldoende eenvoud terug te vinden is. De willekeurige route kan het ook lastig maken. Je moet daarom goed gaan bekijken of deze Rowenta robot stofzuiger echt bij je past. Combineer deze huishoudelijke hulp bijvoorbeeld met een mooie Rowenta steelstofzuiger op accu voor de moeilijk te bereiken plekjes in huis.