Samsung steelstofzuigers

Gedurende je schoonmaaktaken wil je van alle gemakken zijn voorzien. Dit is niet altijd even eenvoudig, omdat de stofzuigers zwaar kunnen zijn en niet in iedere hoek het stof weg kunnen krijgen. De veelzijdigheid van de Samsung steelstofzuiger brengt hier echter verandering in. Het lichte gewicht, de verschillende mondstukken en de mogelijkheid om er een kruimeldief van te maken zorgen ervoor dat je altijd het huis stofvrij kunt maken. Zonder dat hier meerdere apparaten aan te pas hoeven te komen. Zo kun je zelfs het plafond ontdoen van stofdraden door alleen de steel te gebruiken. Samsung draadloze stofzuigers zijn een van de meest veelzijdige stofzuigers.

Over Samsung

De Samsung steelstofzuigers komen in verschillende series. Zo is er de PRO-serie, welke ook weer is opgebouwd uit een normaal pakket en een compleet pakket, waar meerdere mondstukken bij geleverd worden. Zo krijg je ook een opzetstuk met een buigbare hals, waardoor je ook op lastigere plekken je gang kunt gaan. Daarnaast is er de Easy-Reach-serie, welke het mogelijk maakt om op nog meer plekken te kunnen komen, zonder dat hier veel verschillende mondstukken aan te pas hoeven te komen. Liever alleen het essentiële in huis halen? Dan is de Essential-serie de beste keuze.

Welke Samsung stofzuiger op accu  je ook neemt, je bent altijd voorzien van een hoge zuigkracht en een batterij die op de ecostand de gehele schoonmaak kan volhouden. Als je de turbostand inschakelt, moet je het apparaat wel vaker opladen. Dit kan eenvoudig via het dockingstation dat je aan de muur hebt bevestigd, waarna je hem na slechts enkele uren weer eraf kunt halen. Met bijna drie kwartier aan batterijduur heb je toch het gehele huis gedaan en heeft het apparaat alle tijd om weer op te laden voor een volgend gebruik.

Samsung steelstofzuiger – Wat zijn de voordelen?

Een Samsung steelstofzuiger kan er dus voor zorgen dat jouw gehele huis stofvrij gemaakt kan worden. Doordat de batterij voor ruim 40 minuten mee kan in de laagste stand, ben je altijd verzekerd van een goede schoonmaak. Voor de intensievere schoonmaakklussen, zoals bijvoorbeeld de meubelstukken, is de turbostand een betere oplossing. Binnen enkele minuten heb je de gehele bank stof- en haarvrij en is er zelfs tussen de naden geen kruimel meer te vinden. Voor smalle plekke kun je een apart opzetstuk pakken of uitsluitend de steel gebruiken. Een goede keuze is bijvoorbeeld de POWERstick Essential, POWERstick VS6000 Easy Reach of de POWERstick PRO VS8000 Complete.

Het lichte gewicht is ook een groot voordeel aan deze Samsung. Een gewone stofzuiger voelt vaak zwaar aan, waardoor je aan het einde van de schoonmaak geen armen meer over hebt. De steel stofzuiger van Samsung kun je eenvoudig voor je uit duwen of zelfs optillen om het plafond schoon te maken, zonder dat je dit goed gaat voelen. De verschillende mondstukken maken het je daarbij nog eenvoudiger. Je hoeft geen kracht meer te zetten om alles naar behoren schoon te kunnen maken en houdt aan het einde nog genoeg energie over om andere dingen te ondernemen.

Hoe werkt een Samsung steelstofzuiger?

Een Samsung steelstofzuiger moet na de aanschaf eerst opgeladen worden. Hiervoor heb je een oplaadstation gekregen, welke je aan de muur moet bevestigen. Dit oplaadstation is voorzien van een stroomkabel en maakt contact met de accu stofzuiger als je deze eraan hangt. Hiermee laadt de stofzuiger in slechts enkele uren op en is gelijk klaar voor gebruik. Het is verstandig om dit oplaadstation van de stroom te halen als de batterij opgeladen is, zodat er alleen een ophangsysteem overblijft. Zo voorkom je dat de accu sneller kapot gaat.

Tijdens het stofzuigen heb je de keuze uit verschillende standen en mondstukken. De standen kunnen van zacht naar hard versteld worden, waardoor je altijd een goede oplossing hebt voor hardnekkig vuil. De mondstukken geven je hier extra hulp bij, doordat er zelfs speciale opzetstukken voor hoeken en meubelstukken bijgeleverd worden. Door hiermee te wisselen, kun je ervoor zorgen dat de snoerloze steelstofzuiger altijd zijn werk blijft doen. Het enige waar je dan nog rekening mee moet houden is het legen van de stofbak en het tijdig opladen van het apparaat.

Als je gaat kijken naar de functies van de Samsung steelstofzuiger dan zie je dat je aan de hand van de opzetstukken en de standen veel mogelijkheden hebt. Iedere stand heeft namelijk een aparte zuigkracht, welke je kan helpen bij meerdere typen vuil. Daarnaast is het oplaadstation altijd in staat om de draadloze stofzuiger naar behoren op te kunnen laden en kan deze ook dienen als ophangsysteem. Je hoeft hierdoor nooit meer de steelstofzuiger ergens weg te zetten, maar hangt deze direct aan de muur.

Waar je rekening mee moet houden bij de aankoop

Wil je een Samsung steelstofzuiger aanschaffen, dan is het goed om te bekijken waar je deze voor gaat gebruiken. De een heeft namelijk al genoeg aan een simpele draadloze steelstofzuiger met slechts enkele standen en mondstukken, terwijl de ander een uitgebreid pakket wilt hebben. Ook de tijd dat de accu mee gaat, is van belang. Je wilt er halverwege het huis immers niet achter komen dat de batterij leeg is, waardoor je je schoonmaak moet staken.

De belangrijkste gegevens over de Samsung steelstofzuigers:

  • Oplaadsnelheid: 3 uur
  • Werkende tijd: tot 40 minuten
  • Bijgeleverde accessoires: afhankelijk van het pakket
  • Aantal standen: drie