Xiaomi Roborock robotstofzuiger

Xiaomi is een merk dat bekend staat om een groot aantal elektronische apparaten. Hoewel het merk zich onder andere richtte op telefoons, zijn er ook huishoudelijke apparaten ontwikkeld. Zo kun je bij het merk ook verschillende robotstofzuigers terugvinden in het assortiment. De Xiaomi Roborock robotstofzuigers zijn daarbij modellen die voor meerdere ruimtes geschikt zijn en waarmee de schoonmaak aanzienlijk eenvoudiger wordt. De extra technologieën hebben daarbij ook weer nieuwe opties gerealiseerd voor het vereenvoudigen van jouw schoonmaak.

Xiaomi Roborock robotstofzuigersXiaomi Roborock robotstofzuiger

De Xiaomi Roborock robotstofzuigers staan bekend om de eenvoud die hierbij komen kijken. De stofzuiger robot kan namelijk zowel stofzuigen als dweilen, waardoor jouw vloer er altijd goed uit komt te zien. De meeste modellen van de Xiaomi Roborock hebben een compact design, waardoor deze ook eenvoudiger in de hoeken komt en onder jouw meubels door kan. Vanaf nu wordt er niets meer overgeslagen als je naar deze modellen kijkt en de schoonmaakschema’s instelt die helemaal bij jouw huishouden past. Het is daarom wel altijd belangrijk dat je blijft bekijken hoe jij jouw huis wilt hebben en hoe je zorgt voor de beste eindresultaten.

Een van de modellen van de robotstofzuiger is de Xiaomi Roborock S7. Dit model is een twee in een alleskunner, welke in een diameter van 35 centimeter komt. De gemiddelde huishoudens zijn hiermee altijd gebaat. De robotstofzuiger maakt gebruik van lasers om de woning in kaart te brengen en obstakels te vermijden. Doordat er een geluidsniveau van 67 decibel te vinden is, kun jij gewoon ontspannen terwijl het apparaat zijn werk doet. Aan het einde van het stofzuigen kan de robot ook nog met een dweil over jouw vloer gaan. Dit maakt het nog eenvoudiger om de vloer schoon te houden.

Wat zijn de voordelen van deze robotstofzuigers?

Je wilt voor de aanschaf wel weten welke voordelen je kunt behalen aan een Xiaomi Roborock robotstofzuiger. Een van de grootste voordelen is de app. De bediening gebeurt namelijk volledig via deze app en je kunt hier een groot aantal instellingen in terugvinden. Zodra jij de schoonmaakroosters hebt opgesteld en de robot alles in kaart heeft gebracht, ben je voor heel de week van alle gemakken voorzien. Daarbij zal de robot stofzuiger niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. Zo ben je van nog meer gemakken voorzien en heb je minder tijd nodig aan de schoonmaak. De robot zorgt er ook voor dat de accu weer opgeladen is voor de volgende schoonmaak.

Hoe werkt een robotstofzuiger van Xiaomi Roborock?

De robotstofzuiger van Xiaomi Roborock heeft een eenvoudige werking. Je hoeft alleen maar het laadstation in de gewenste ruimte te plaatsen, waarna de robot de schoonmaakwerkzaamheden automatisch uitvoert. Jij moet hiervoor wel de app downloaden. Deze app geeft jou namelijk toegang tot de instellingen die nodig zijn om de schoonmaak goed uit te voeren. Daarbij kun je door middel van deze app ook de voortgang bijhouden, zodat je weet waar de robotstofzuiger zich bevindt.

Speciale functies van een Xiaomi Roborock robotstofzuiger

Bij de Xiaomi Roborock robotstofzuiger zijn verschillende functies terug te vinden. Zo heb je als eerste een goede zuigoptie beschikbaar. De stofzuiger is voorzien van een hoge zuigkracht, waardoor ook dierenharen en fijnstof meegenomen worden. Daarnaast kun je genieten van de dweilfunctie. Deze is niet bij ieder model beschikbaar, maar kan er wel voor zorgen dat de vloer er weer glimmend uitziet. De app geeft jou daarbij toegang tot nog meer functies voor de schoonmaak.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je een robotstofzuiger kopen? De Xiaomi Roborock robotstofzuiger kan helemaal aan jouw wensen aangepast worden. Hiervoor moet je echter wel eerst kijken naar de functionaliteiten die op de robotstofzuiger te vinden zijn. De zuigkracht, het aantal borstels en de afmeting zijn hier voorbeelden van. Daarnaast kun je kijken naar het oppervlak dat met de volle accu schoongemaakt kan worden. Ieder model kan namelijk voor een andere grootte van de woning dienen. Let ook op de manier van bediening en het geluidsniveau dat het apparaat produceert. Je wilt namelijk geen last krijgen van het geluid dat de robotstofzuiger maakt tijdens de schoonmaak.

De belangrijkste gegevens over de Xiaomi Roborock robotstofzuigers in één oogopslag:

  • Technologieën voor een nauwkeurige schoonmaak
  • Automatisch opladen via het laadstation
  • Modellen in meerdere prijsklassen