Zoef Robot Miep robotstofzuiger

Zoef Robot Miep robotstofzuigerZoef Robot Miep robotstofzuiger | Als je houdt van een zeer stille robotstofzuiger, is de Zoef Robot Miep de beste keuze voor jou. Met een geluidslimiet van 50 dB is dit één van de stillere modellen op de markt van dit moment. Ideaal als de vloeren schoongemaakt moeten worden terwijl je zelf thuis bent. Maar laten we niet de belangrijkste functie van een robotstofzuiger vergeten: het opzuigen van vuil. Door de geringe hoogte van de stofzuiger robot is deze ideaal voor het bereiken van de moeilijkste plekken binnen je woning. Of deze nu onder je bed of onder de kast moet zijn, de stofzuigrobot zal deze plekken niet overslaan. Dit levert een optimaal resultaat op. Hieronder kun je alles lezen over de Zoef Robot Miep.

Zoef Robot Miep overzicht

Vaak wordt er ietwat minderwaardig gedaan over de basisklasse robotstofzuigers. Veelal is toch de aanname: goedkoop is duurkoop. Deze waarheid gaat echter niet altijd op. Natuurlijk mist de Zoef robotstofzuiger functies in vergelijking met duurdere modellen, zoals bijvoorbeeld een dweilfunctie of systematische routes voor het schoonmaken van de vloeren. Hier staat echter wel tegenover dat de Zoef Robot Miep veel meer plekken kan bereiken in vergelijking met grotere en duurdere modellen. Waar menig robotstofzuiger niet onder een bank of kast kan geraken, kan deze zuigrobot dat wel. Dit is het grote voordeel van dit apparaat.

In de doos

 • Zoef Robot Miep
 • Handleiding
 • Zijborstels (4x)
 • HEPA-filters (2x)
 • Laadstation

Installatie van de Zoef Robot Miep

Een handleiding zit in de doos inbegrepen. Binnen de handleiding vind je een duidelijk stappenplan inclusief tekst en illustraties. Door deze te volgen, zul je binnen no time beschikken over een goed functionerende Miep. Natuurlijk is het mogelijk om een installateur aan de slag te laten gaan met het installeren van de robot stofzuiger, maar waarom zou je hier geld aan verspillen? De instapdrempel is laag, het installeren van de robot stofzuiger is door iedereen uit te voeren.

Technische specificaties

Hieronder kun je meer lezen over de technische specificaties van de Zoef Robot Miep, zoals opgegeven door de fabrikant:

 • Sensoren: afgrondsensoren
 • Bediening: –
 • Navigatie: zelflerend
 • Accu: lithium
 • Oplaadtijd: 330 minuten
 • Afmetingen (H x B x L): 6,3 x 30 x 33 cm
 • Gewicht: 2 kg
 • Geluidsniveaus: 50 dB
 • Volume opvang: 0,35 liter
 • Type uitblaasfilter: HEPA
 • Schoonmaakroute: willekeurig
 • Kleur: wit
 • Materiaal: kunststof
 • Vorm: halfrond

Bediening van de Zoef Robot Miep

Miep is niet op afstand te bedienen. De route die deze automatische stofzuiger robot aflegt om jouw vloeren schoon te maken is volstrekt willekeurig en valt niet te programmeren. Hierdoor heb je minder controle over de Miep in vergelijking met duurdere modellen met meer functies. Miep is in zijn geheel niet te programmeren. Ook wanneer de schoonmaakrobot terug moet gaan naar het laadstation om op te laden gebeurt dit niet automatisch. Je zult handmatig de robotstofzuiger naar het laadstation moeten brengen.

Onderhoud van de Zoef Robot Miep

Je zult weinig tijd kwijt zijn aan het onderhouden van deze robot stofzuiger. Haal er van tijd tot tijd een doek overheen. Controleer tevens om de zoveel tijd eens de zuigmond en de borstels, aangezien dit de gebieden zijn die het vaakst met vuil in aanraking komen. Hierdoor lopen deze onderdelen het grootste risico op defecten.

Voordelen van de Zoef Robot Miep

Alhoewel Miep één van de goedkopere robotstofzuigers is, beschikt deze stofzuigrobot over een aantal grote voordelen. Ten eerste is dit één van de stillere robotstofzuigers van dit moment. Tevens kan de draadloze stofzuiger robot, door de geringe hoogte van 6,3 cm, plaatsen bereiken die andere robot stofzuigers niet kunnen bereiken. Bovendien is de Miep vierkant van vorm, waardoor deze eenvoudiger langs hoeken en dergelijk kan schoonmaken.

Nadelen van de Zoef Robot Miep

De Miep robot stofzuiger mist diverse functies waar andere modellen wel over beschikken. Je kunt hierbij denken aan de dweilfunctie. Tevens heb je weinig controle over deze robotstofzuiger, want er valt niets te programmeren. Bovendien is de schoonmaakroute van de robot willekeurig, waardoor sommige plaatsen overgeslagen kunnen worden. Ook zul je deze robotstofzuiger zelf onder de oplader moeten plaatsen wanneer deze (bijna) leeg is. Hieraan merk je dat je met een goedkoper model te maken hebt. Zijn deze nadelen van een robotstofzuiger voor jou niet belalngrijk, dan is dit een slimme keuze voor een stofzuigrobot.

Conclusie

Deze Miep is vooral een prima keuze wanneer je beschikt over een beperkt budget voor een draadloze stofzuiger robot. De prijs is laag. Miep beschikt over minder functies in vergelijking met andere modellen. Wel maakt deze robot stofzuiger uitstekend schoon en kan dit apparaat, door het geringe formaat, plaatsen bereiken die andere robotstofzuigers niet kunnen bereiken. Hierdoor ben je er wel zeker van dat de vuiligheid ook daadwerkelijk overal van de vloer gehaald wordt.