Zoef robotstofzuiger

Zoef is al jarenlang één van de meest gekozen merken binnen Nederland op het gebied van robotstofzuigers. Deze stofzuigrobots vallen qua prijs vooral in de basis- tot middenklasse. Eén van de leukste aspecten aan de robotstofzuigers van Zoef is het feit dat deze voorzien zijn van oer Hollandse namen. Voorbeelden hiervan zijn namen zoals Miep, Jannie, Emma en Sien. Het geeft net dat beetje extra persoonlijkheid aan je robot stofzuiger. Net zoals bij de meeste merken het geval is, bezitten basis modellen minder functies in vergelijking met de wat duurdere varianten. Hieronder kun je alles lezen over het merk Zoef en de robotstofzuigers die in het assortiment van dit merk te vinden zijn.

Over Zoef

Zoef Robot Emma robotstofzuiger kopen?Zoef is een Nederlands bedrijf wiens primaire doel is om jouw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Inmiddels zijn robots van diverse soorten geavanceerd genoeg om je bij te staan tijdens het dagelijks leven. Zo vind je in het assortiment van dit merk, naast robot stofzuigers, tevens producten zoals robot raamwassers en robot grasmaaiers. Om het Hollandse van dit bedrijf nog maar eens te benadrukken, zijn de automatische stofzuigers van dit merk voorzien van oude Hollandse namen. Je kunt rechtstreeks bij het merk zelf je producten aanschaffen, maar de producten van dit merk zijn tevens in vele webshops terug te vinden.

Jannie, Sien, Sjaan en meer

Al eerder werd vermeld dat elke Zoef robotstofzuiger is voorzien van een oud Hollandse naam zoals Jannie of Sjaan. Dit is een leuk idee, want het geeft net dat beetje extra persoonlijkheid aan jouw schoonmaakrobot. Het goedkoopste, en dus ook meest basic, model in het assortiment van Zoef is Zoef Robot Emma. Zelfs dit basismodel is voorzien van een dweilfunctie, om maar even de kwaliteit van het merk aan te geven. Volgens gebruikers is het schoonmaakresultaat uitstekend. En dit is nog maar het basis model. Zo kan een dure variant zoals de Zoef Robot Sjaan via een app bestuurd worden, gaat deze systematisch te werk en laadt deze robot zichzelf automatisch op.

De Zoef app

Over het algemeen bedien je een robotstofzuiger middels een afstandsbediening. Alhoewel er modellen zijn die louter te programmeren zijn, is het tegenwoordig de norm dat robot stofzuigers middels een afstandsbediening bestuurd kunnen worden. Echter is het tegenwoordig tevens mogelijk om stofzuigrobots aan te sturen middels een app voor mobiel en tablet. Ook Zoef beschikt over een eigen app. Deze app kan gebruikt worden voor operating systems zoals Apple en Android (maar niet Windows). Zo heb je nog meer mogelijkheden op het gebied van de besturing van een robotstofzuiger.

Stofzuigen met Zoef robotstofzuigers

Of je nu kiest voor het meest geavanceerde model of het meest basic model, bij een Zoef robotstofzuiger ben je gegarandeerd van een mooie schoonmaakresultaat. Het is niet voor niets dat gebruikers de Zoef Robot Emma, het meest basic model, alsnog waarderen vanwege het excellente resultaat. Je hoeft dus niet de hoofdprijs te betalen als je louter op zoek bent naar een robotstofzuiger die al het vuil voor je opzuigt. Daarnaast zijn alle stofzuigers op afstand te besturen, zodat je zelf precies kunt bepalen welke hoeken de robotstofzuiger nog wat speciale aandacht moet geven.

Zoef robotstofzuiger overzicht

Het fijne aan de robotstofzuigers van Zoef is het feit dat ze modellen hebben voor iedereen. Je kunt kiezen voor een basis model, maar er zijn ook middenklasse modellen en robotstofzuigers die tot de top van dit moment behoren. Natuurlijk is het van belang dat de automatische stofzuiger zijn belangrijkste taak, het opzuigen van vuil, goed uitvoeren. Gelukkig is dit het geval bij alle stofzuigers van dit merk. Zelfs het goedkoopste basis model maakt, volgens gebruikers, uitstekend je vloer schoon. Hieronder kun je meer lezen over de stofzuigrobots in het assortiment van Zoef.

Kenmerkend voor een Zoef robotstofzuiger

Het is al vaker aangestipt: Zoef robotstofzuigers maken uitstekend schoon. Het is om deze reden dat alle modellen zo populair zijn bij diverse webshops. Een ander opvallend kenmerk van alle Zoef robot stofzuigers is het feit dat ze allen voorzien zijn van een oud Hollandse naam. Daarnaast beschikken alle modellen in het assortiment van dit merk over een dweilfunctie. Ja, je leest het goed: zelfs het goedkoopste model heeft een dweilfunctie. Dit levert een mooier schoonmaakresultaat op. Elk model is op afstand te bedienen, waarbij geavanceerdere modellen middels een app aangestuurd kunnen worden.

Basismodel: Zoef Robot Emma

Het basismodel van dit merk is de Zoef Robot Emma. Het is al vaker aangestipt, maar het is de moeite waard om het te herhalen: volgens de gebruikers van deze robotstofzuiger is het schoonmaakresultaat uitstekend. Niet alleen zuigt deze Zoef robotstofzuiger prima vuil op, maar dankzij de dweilfunctie zien je vloeren er nog beter uit. Met een inhoud van 0,5 liter kan deze schoonmaakmachine tevens genoeg stof opvangen. Nadeel van dit basis model is wel dat het willekeurig te werk gaat. Hierdoor kunnen plekken binnen je woning overgeslagen worden. Ook heeft het model problemen met stugge dierenharen.

Bediening en gebruik

Aan de hand van een afstandsbediening bestuur je de Zoef Robot Emma. Zo kun je zelf bepalen welk hoekje van de kamer de Zoef robotstofzuiger nog wat extra aandacht moet geven. In tegenstelling tot de duurdere varianten, kun je deze draadloze stofzuiger robot niet aansturen middels de app. Wel voelt de Zoef Robot Emma geheel zelf aan wanneer de accu leeg aan het raken is. In dat geval begeeft de huishoudrobot zich automatisch naar het oplaadstation.

Belangrijkste kenmerken van de Zoef Robot Emma

  • Geluidsniveau: 55 dB
  • Navigatie: willekeurig
  • Oplaadtijd: 4,5 uur
  • Oppervlakte: 120 vierkante meter
  • Uitblaasfilter: HEPA

Geavanceerd model: Zoef Robot Sjaan

Het meest geavanceerde model binnen het assortiment van Zoef is de Zoef Robot Sjaan. Waar de Zoef Robot Emma willekeurig te werk gaat, werkt de Zoef Robot Sjaan juist systematisch. In combinatie met de dweilfunctie zorgt dit voor het beste schoonmaakresultaat. In alle opzichten behoort deze robotstofzuiger tot de topklasse van dit moment.

Bediening en gebruik

Ook de Zoef Robot Sjaan is aan te sturen middels een afstandsbediening, maar je hebt tevens de optie om gebruik te maken van de Zoef app voor de bediening. Deze is te gebruiken voor Apple en Android telefoons, maar niet voor Windows smartphones. Aansturen was nog nooit zo eenvoudig. En wanneer de accu van de Zoef robotstofzuiger bijna leeg is, gaat deze uit zichzelf naar het laadstation om op te laden.

Belangrijkste kenmerken van de Zoef Robot Sjaan

  • Geluidsniveau: 55 dB
  • Navigatie: systematisch
  • Oplaadtijd: 4,5 uur
  • Oppervlakte: 60 vierkante meter
  • Uitblaasfilter: HEPA